[Muziek] dag allemaal ik aan jou door nieuwe aflevering maak je een vraag gehad van joh qurius kilo doen over wat er in jouw rugzak zit en wat gelukzak heb je nou eigenlijk wie kan dan misschien is vandaag een mooie dag om een om een kleine items in de doen over ook nijdig zak van je hoofd wat ik alles mee hebt in merksem om beginnen dit is dus een fokt ajaka die drinken en dat betekent dat dit een 60 liter tank is die kan over plekken toegang bieden hij is 60 tot 80 liter normaal gesproken 3,6 kilo en dat komt eigenlijk door een externe frame aluminium motoren externe framewerk nu al veel
meer draagcomfort dus je kunt hem in principe heel mak computer gooi met name op zijn 20 22 kilo heb je eigen weinig last van hand mooie jurk waar iets het eerlijker grillig en je lekker nog de luchttoevoer tussen je je rug en de en betast die zou het ook nog lekker koel ik vind het heel fijn tasje en zal je laten zien wat ik hier nou ik heb deze zo vlot ajaka die beetje samengesteld zoals ik graag zou willen zien in hiervan zitten aan alle kanten en mollie bevestiging is je kunt overal andere tasjes opzetten zoals jij zou willen ik heb hier nog een jaar gaan we
lekker bijstaan kom je even kijken ja dus precies mooi in de camera ook zomer komt ja goed zo hij vijf ook een potje oké goed charlie jullie aandacht hier toch excuses voor de ons menu komt hij op duizend keer terug wat ik zei dus het is moeilijk bevestiging op overal dus ik het overal tasjes op lange wat je wil ik heb dus een deze kant een klein tasje van mijn oude diensttijd heb ik nog de op gedaan omdat ik nog even wachten zijn op die konden tasje maar hier in het gebruik ik begon op mijn gps die hebben kruisbekken bij me mocht ik ergens zijn ik kan het echt
niet meer vinden of het zat gewoon leuke route uit ga ik lekker wandelen het is voor mij niet alle primitieve doe het ook gewoon wel eens gewoon voor de lol mooi loop je doen en dan weet ik nu ongeveer al waar ik heen ga en waar ik ongeveer gaan kamperen we gaan nou op de spot kijken of het inderdaad een passende plek is en of het veilig is qua natuur en omgeving om daar te blijven slapen nou die heb ik dus allebei met een extra setje batterijen dan ik selecteer mijn stop jongens dat het ene gaan deze tas is als je een recht op kon zetten de wordt ie op een gegeven moment want op
zware deze kant voor die grote laat met een dat frame is net het tikje langer als de onderkant van de tast het is mooi als je deze onderweg blijft u de perfecte dan dan ziet ze kom je me zou wachten ik heb ten eerste of ten tweede ik heb deze tattoo shop verteld ik heb een extra een lolly bevestiging met een engineer lijkt werkstromen zul je kun je aantrekken en meestal in het leger boys zijn lege magazijnen maar ik hoor je mijn afval in een ik bewaar het een beetje het clean tracks idee alleen ik heb hem van zijn volta zelf het is een mooie lange lange koker het
is voor binnen goed gespeeld dus je kunt hem lekker schoon maken met een beetje water dit is er uit laten drogen kunnen gooien mijn mijn eten zegt en ander spul in het harnas avonds in de boom of het laat het aan de rugzak jammer dat ligt er maar net aan waar ik ben hieronder op de zo ik heb een takkenzaag aan de zijkant ik graag snel bij kunnen voor brandhout en en andere dingen die ik graag wil maken ja hier neer is leeg uber regenhoes dit snij ze erbij die heb ik er bij is ook van zijn voelt raar schoenen en ruimer een groep zie de makkelijk om een vast en ja goed
dus altijd al belangrijk van de van een tasje waterafstotende nooit waterdicht zijn oude dinah de stick worden en daarom doorheen kan toch al vocht komen klepje open hologrammen met hoogtemeter temperatuurmeters meer naar het zelf interessant vindt om te weten hoe warm het is een wolk zit en dat ze rietjes onder de klep fc jasje is een heel dunne jasje toch nog herfst en dus nu kan nog prima hiermee afdoen en dus die heb ik er bij ik zou niet zo kleren bij maken dus het eerder toe pakt zo gaat in de kill het oppervlak zit een mooie rit hier it's the is aanzienlijk groot
je kunt een heel groot vak de hele kleppers dus zeg maar de en ondermijnt dus ik en dan hoop ik kwijt nou goed we hebben van alles in van een een notitieblokje elkaars doen dat vind ik gezellig 's avonds voor kaarslicht houdt van dus is het survival moest graff niet altijd maar het is wel leuk ik heb een driepoot je om mee te nemen om daarna om de foto's en filmpjes te schieten ik heb een doos fusie gaatjes voor mezelf mee en ik heb mijn hoofd net je gevormde schieten en rood met je gebruikt die is hoofd net ik gebruik het als verzamel zakjes gevolg van de stoelen gaan halen of ik
ga een paar de besjes zoeken dat ze dingen aankwamen met de clipje dan kan ik daar dus mijn schrik je je verhaal dat was het verleden dat de even aan de kant verders begin ik maar eventjes werden bovenvak onderzocht is natuurlijk een kanaaltje stevigheid wel door het frame kijk dit is het ideale is het over pack systeem je kunt hem dus in principe van 60 liter tot een mooie 80 liter laten gaan en kan jou en jouw achterkant van jouw app kun je omhoog en omlaag stellen dus het de familie te zijn zo is hij kan je even laten zien hier zitten de riempjes daarmee kun je
een echt gewoon eind omhoog stelling nog dus vrouwen zijn fantastisch waardeert is van heel lang zou je denken maar mocht je nou een keer brandhout mee willen nemen heb je tas leven in het beest camping wil serieus wat dat pols dikte en stammen van een meter of anderhalf meenemen dan kan het dus in principe gewoon door deze tas kon vol te stouwen we die spullen en dan is klaar hoef je moet iets van zijn frame af te halen je kunt het gewoon weer je gooit dus als je sterke tas dat is cordura duizend dit is klei te sterk is heel stevig en gestikte ook allemaal driedubbel dus wat
dat betreft is er onlusten crustacea dat zijn er meestal in vossen ja de zak met eten bezoek vaak ontbijt lunch dat met je warme maaltijd ik gebruik vaak op basis van water nee dat je dat water bij gooit iets wat kan eten maar probeer ook altijd al wat uit de natuur te halen dus ik probeer aan begon aardappelpuree in een actie mee te nemen en daarbij gooit dan bijvoorbeeld een brandnetel of een op hun schapenzuring had ze rings we moeten allemaal wat lekkerder te maken en daarbij ook een stukje vlees of ik neem nu een appel paddestoel chat nu met het weer in deze tijd van het jaar is
een paddestoel tot het park vaak een boel eten of iets dergelijks om daar om daarin te doen in die bak ik dan lekker mee en die gooit dan doen waarop puree verder heb ik ontbijt vaak brinta met rand cranberrys en lund ja dat dat dat hangt een beetje van af dat ligt een beetje aan waar ik zin in heb op zo'n moment nou daarbij horen natuurlijk hem op ik heb hier een koek sap en ik heb er zelf gemaakt levert je van apple i moet die heb ik zelf toe gemaakt met hout uit tanzania en ja die gebruik ik nu onder koffie dan heb ik een handschoen maar heb er maar
één waarom er maar één nou ben ik er geleerd ik ik ben waarschijnlijk eerst eens blijft geraakt maar toen ben ik erachter gekomen dat ik met een handschoen prima in het vuur alles kan pakken wat ik wil ik kan heet spannings pakken en mijn man rand bengali's gecoördineerde en dus ik heb een leer handschoentje voor voor het koken en het werken met vuur en scherpe onderdeel nou ja misschien komt er dan werken in de tweede bij dan heb ik nog een drank flash en ik vind ook wel eens lekker om een slotje whisky te nemen dit is een cocon mattie ik kom attica 100cc je hartstikke
stijlvol een leuk dingetje en ja het is een keur aan een heel stoer item mond hebben überhaupt ander schoenen web design en je kunt er een slokje bestuur neemt maar die hangt dus normaal gewoon aan mijn allemaal worden op hiernaast met mes leuk ding de kom appie wat heb ik nog meer dan bestaat tandenborstel en hand op je meer gebruiken en ging in bos we wassen doe gewoon het water wat ik vind en verder heb ik ook extra water container in de vorm van de platypus deze is 2 liter officieel masker helemaal vol drugs 2,4 in dus ik kan in principe water zuiveren en dan kan ik hem meeneem als
ik hem zie scanpan dus dit is mijn extra water voorzien ik heb nu de winter nu de slaapzakken digitaal ik heb is het ethisch dunne dus omdat ik bang ben dat ik andere isolatie kwijtraakt natuurlijk heel doms doen ten eerste is het bos nog helpen bos te halen en ten tweede is het dus als het nat wordt minder om te leren dus ik heb graag een synthetische zak bij me waarmee gewoon uit de voeten kan bericht vaak op de grond ik heel vaak je naam had laatst uit ja waarom deze nou dit vond ik een leuk en ik heb nu al drie jaar de kleine broertje van het is ook van pinguïn dat
is heel heel om kenmerk hier niet koken opmaak en die ze kilo sharon dat ook echt elia mee behalve in de winter in de winter heb ik schrotenboer is 2 kilo en ja ik vind het een fijne zak ik vind er prima liggen en ik ben gewoon erg tevreden over dus die heb ik al van timur pack omdat het nu dus een beetje kouder begint te worden dus een weten jullie waarom ander zal ik een kleinere tas gaat namelijk is een beetje mijn wintertas wat hebben in dit vak helemaal niks dus zo zie je dan het over packing het gaat om hier want hier loopt een aap die kun je dichtmiddel binnenkant
michiel zeg maar tussen twee compartimenten en onderste vak dat is mijn favoriete vak daar zit echt alles in wat ik nou echt te snel nodig hebt dus van de complete set up tot water tot nou ja weet je verbandtas alles wat je maar nodig hebt zit bij mij onder in boven in de kom ik aan geleen maar als ik u kan heb opgezet twee extra clips om hier iets te beschermen pas echt zwaar begint te worden die zul je zien wat ik bedoel met laadklep kijk heel groot vak moet je definitief jij je ooit heb zitten ja daar is een groot vak met allemaal externe of over allemaal tasje extra je
vier tasjes van ik geloof centimeter op 14 15 breed met mes en een chip de klittenband sluiting los door de klittenbandsluiting heel makkelijk bij spulletjes die heb ik een hoofdlampen die gebruik je hadden denk ik heb een heel klein setje dames over door dankjewel en bezit wat nootjes in en mijn twist het je voor voor het vangen van eventueel forelletje in wilt als ik mijn vlieg set niet mee heb nou dit vakje heb ik een persoon je mini filter die gebruikt dus er vuil water zak die vul ik in de rivier ik haal het hier doorheen en expediteurs in mijn grote container onder de boel
opgevangen zo werken bij mij heb ik allemaal nodig nee dat klopt maar nogmaals ik sommige liever in gewoon leuk om mee te nemen bouw bent voor mij essentieel kwam de camera en de dingen die ik ga voor film als kon de weg bent ben je vier dagen weg kan ik vier dagen laden dus dat is mooi kabeltje er bij een extra batterijen voor de gps zit erbij nou laat ze zakje heb ik een kompasje heb ik altijd bij me ik heb een extra aansteken extra flyer stil en de paar moskou die ik help je me erg gebruiken om time-outs te maken die ik nog extra nodig zou hebben mijn hoofdcompartimenten steeds meer
doen want dit doe je normaal ook compartiment maar ik leven eigenlijk alleen naar dave nou hier heb ik hem na een setje wordt god onpersoonlijk stoofje winter heb ik vaak in tranen jaartje erbij omdat ik kon zeker weet dat ik volgens bakolie kan zetten voordat ik aan de gang ga ik heb een klein slangen jaartje erbij ik heb persoonlijk stove flight mijn naam erin gegraveerd door mevrouw craven's voor mijn verjaardag ze weet ik erg trots op en blij mee dus meer moest alles lekker lekker mee moeten nog meer gebreide kousen van woede maakt dit soort dingen voor mij
dan kan ik lekker als ik dit ding als een cloud gebruikt in de winter oké als je koers kruid kan gebruiken de mindere koopt gewoon laat om verhit water moet de dokter op kou storm heen gooit meer mijn slaapzak snel koeman is nu vijf is best comfortabel kunt zeggen dus dit couch auteur pijn dan heb ik eerst een lg en die kan 1,1 liter niet uit mijn hoofd en die gebruiken veelvuldig ook in het vuur om water te zuiveren nou dox 750 milliliter pannetje dekseltje erop en mengseltje eraan hoe kan ik dus eigenlijk alles mee koken en doen wat ik wil mocht het nou echt wat kouder worden dan
zou ik ook een pelikaan me nemen twee liter om op meer water ook voor partij gaat bijvoorbeeld kunnen verwarmen voor bij het eten en vooral zo onze moet opstarten wat comfortabeler te maken het voordeel is als je deze in het vuur zet en je doet dus dit als een kruik gebruik ik heb je de volgende hond gewoon nog steeds lichaamstemperatuur water is nog meer blijf zijn luid in het team dan kun je meteen uit je slaapzak je na het containerpark en de slokje van lauwwarm water nemen voor je tanden poetsen is dat al het wel comfortabel en dus gewoon lekker als je het een beetje
koud hebt om een klein beetje lama publiek dit is een toog zweep omdat ik ook nog besmeren mijn vingers in die potten door machtige naaien maar die voor economische kanaal advies klauwen er ik gebruik mijn lange lepeltje dus blijf je mooi schoon je kunt goed overal in de hoekjes omdat het ook op plakken plak op heeft je kunt over al je eten vesten makkelijk uit hebben we sommige even terug stoppen voor de echt een lang verhaal dit dat het alweer door is niet zomaar even een kort filmpje nee dit complimenteren elkaar al mooi dit setje labeltje erbij en je bent klaar
ik heb een wat je ziet tussen met vol verklaard dat is gewoon fijn dingetje hebben van haar martijn brandenburg overgenomen willen gewoon heel prettig matje als ik op de grond gaan liggen tekent vaak echt op de grond en ik merkte dat ik toch op minder goed slip en dit isoleert ook op te eten en je grote rol had om de tas en schoenen beetje klaar mee ik heb tot het voor deze coach firma een paar weken dus ik ga nog even wat verder een uitvoerige testen maar ik ben een tot nu toe erg over te spreken nu heb ik me altijd naar mij en vaak dus het lastig met een lucht latjes dat je
wel moet uitkijken die nu boven of spring met zijn nagels dus dat is de enige reden eigenlijk waarom ik altijd een die feedback bij me heb en dat is deze alle creepy ja van het leger helaas is deze inkom er vier kilo dus dat is wel een beetje het nadeel maar hij is zo lief geproefd of dat als hij naar boven op een strings nacht maar gebeurt ten eerste is er de slaapzak in de twee je lichaam de lucht matje en ten derde is er nog eens een plug 5 graden ongeveer aan comfort zijn schatting niet op feiten gebaseerd maar dat is een beetje wat ik er over denk het helpt alles mee met stilstaande
lucht dus ja dat is die hier begonnen mijn als op de grond ligt nou gewoon tast het allemaal attribuut je nou recent nog nodig had voor zijn pootje die hem over ik heb al beginnen met kon echt lijn tot tot blijft de stof te hechtstrips en verban rol alles uit gehaald dus door was eerste keer de echt serieus aan de verband als nodig had afgezien van 19 hier toen met het bushcraft weekend in vingeren gezet omdat ik toen we hem bij al aan het spelen was en f&i op letten terwijl ik iets aan het schaven was me toen schadelijke redelijk in hun in de wijzingen nou ja
goed lang verhaal kort die interessant gebeurt de beste heb ik echter kleding aan tasje van megroot hebben laat dus de muts in dus de klein fleece truitje in een extra paar sokken aan de directeur om nek opbloeien mijn ziel af en extra kolletje dus of 's nachts een slaapzak ik heb er vier zoons groetjes een paar 2 boxershorts en een lange onderbroek was koud wordt door vieze onderbroek en die die gooit dan aan als ik ken mijn slaapzak onkruid eigenlijk is dat alles tussen boxershort sokken natuurlijk vanzelf hoge sokken en en de dus de winter spulletjes alvast
een beetje uitgezocht kan dus dan dan heb ik hier nog een shelter dat is mijn louis van savotta dat is er die die leuke halve cirkel van mega gekampeerd bent martijn van bushcraft flevoland heeft ook zo'n dingetje manier te volgen via veilig en dat is ook een heel gaaf deden iets meer iets mis design deze zo voorruit schoon prima ding werkt goed reflecterende binnenkant wat je ziet reflecteert warmte en verkeerd licht kun je heel comfortabel samen met een kaarslicht je moet ik dus naar jouw buren heel leuk bij wij zitten ze kan je lekker chillen en hoef je niet
die bouwlamp van een hoop lampen op te hangen maar gewoon lekker sfeertje van van de kaars oh nee het is een zitmatje je heb ik altijd bij me b geen drol en ik houd op mijn tas mooie vorm en dit geloof dat het 20 gram weegt en snel langzaam in een dit zit lekker dus op een boomstam zit en je ziet dat die tas eigenlijk qua frame zo mooi stevig is dat hij gewoon rechtop blijft staan wat je ook doet ideaal je kunt alles de zomer in mikken ben je bent zo erg onderweg mooie is ook dat je een achterkant hier zit er nog extra clips en daaronder kun je dus nog spullen flesjes dus je zou ook jet
hier zijkant kunnen doen de schoonheden stier die de shampoo als er dingen op vaste nou dit is een beetje wat ik in mijn tas heb ik zal nog even een rondje laten bijna je dat ie een beetje kan zien hoe je eruitziet deze achterkant overal bestelbaar zitten hey sal op je kunt u op de borst sluiten met een clip net soort 5 een andere tassen het is allemaal als hij mooi trek blies kunt u de afstand tussen je rug en de tas instellen fracties op of een van een heel veel afloopt of het tegen op wilde kun je borst lekker zetten ga je ervan af zet je nog meer achterover zodat je
op meer achterover kan hangen kussentje is verstelbaar is gewoon prima te managen ook de binnenkant hier de lijnen hiermee kun je de hoogte bepalen van jouw van jouw rug frame de tas is ook van het frame af te halen heb ik nog niet eerder gedaan ik vind ook een beetje omslachtig eigenlijk want ik heb zo'n lange laat koken de boven in dus als ik die klep gewoon naar achteren gooi dan dan kan ik in principe die hele tas vol stress in het finales islam zag hem van zijn flame afhalen om hout te gaan gaan vervoeren dat zijn sterk genoeg om moeten in de bodem die primaat
kunnen hebben dus zo dat betreft heb ik daar geen twijfels over een anders zou kalm zitmatje daar kunnen laten liggen en dan kun je dus in midden het segment koord opentrekken dat je een grote ruimte krijgt en dan leunen naar de balken bewolkt of die zit mag dus ik geloof dat wel nou dit is mijn tas ik hoop dat jullie überhaupt die wat een hebben jullie weten niet normaal wat ik nou in mijn tas hebt zitten normaal gesproken en dat verschilt echt wel per trip hoor wat ik waar ik mee neemt soms neem ik een bijl nee soms niet maar ze wat verder gaan lopen wil ik gewoon
zo min mogelijk mee in die tas is al best wel zwaar nou je zult zien in de winter dat je wat meer kleding mee hebt met je wat dikker jas mee hebben ze dus het volume vaak grote tot het gewicht eigenlijk relatief oké is maar dan heb je aan zo'n grote over per tas heb je als iets meer als amen ik ben het liefst ben ik weg met de 35 liter tasje 30 35 liter in de winter is dat gewoon bijna niet haalbaar tenminste in mijn wereld waar ik gewoon al een leuke dingetjes wil meenemen dat ze dat mij niet mogelijk nogmaals het is niet per sé bushcraft as het is een tas voor de voor expedities
is een tas om verder stukken te gaan langere tijd weg te gaan en dat is ook een beetje mijn hart ligt in de combinatie van het outdoor en het bush had het hoeft niet perse alleen maar primitieve vaardigheden te zijn je kunt ook lekker gaan kanoën je kunt gaan vliegvis het valt mijn moeder onder je kunt gaan kijken je kunt met de hond gaan wandelen het steppen maar de hoe vind ik de ook prima bij pas als jij dat op een manier doet dat je lekker gaat kamperen buiten net je rugzak mee heb gesneden ontvouwen zich in je gooit er voor voor step en je gaat kilometers door voor de eifel en je
gaat dan een en kan bouwen dat ze het een boost krasvrij en er zit ook een autoreel een beetje bij ik hou van die combinatie [Muziek]