hallo allemaal vandaag een sjaal vest iedereen heeft die wel in huis die dassen mee je dus ja de steken gingen oefenen en ja je hebt er op hem zo veel en de helft draag je dus niet willen zonde want je kan dus deze ze dat ze dus gebruik ik gebruik om een sjaal vest te maken veel van die zaligheid zijn gewoon lang genoeg in je kan zowel enkel gebreide sjaal eh gebruiken als dubbel gebreide sjaal of je maken inderdaad een sjaal speciaal voor dit project met de ronde jong ben je ja eigenlijk beperkt tot 41 packs en met die langer met dat brein raam tot 30 ja en eigenlijk dubbel omdat je dan de
bob rijdt dus heb je er in totaal van zestig maar je gebruikt er dan maar 30 als je op een mooie manier alles aan elkaar kunt maken dat je bijna niet ziet dan kan je eigenlijk alles maken wat je zou willen en dan kun je dus ook en vesten voor de volwassenen maken nou ik ga je een makkelijke manier laten zien ik maak denk ik zo'n beetje 3 video's en dan kun je kun je het gewoon stap voor stap volgen in deze video de eerste stappen in de tweede video zal ik de het ontstaan van het achterpand laten zien en in de derde video laat ik zien hoe je hem helemaal bij elkaar of in
elkaar kan zetten wat je eerst doet is je daar sociaal om je nek slaan en dan kijk je of je een lang genoeg vindt je kan dan ook nog besluiten wil ik mijn ja voorband langer hebben dan maar achterpand of ja is niet te lang veels te lang ja dan kun je ook altijd nog zeggen van ankara een stukje uit en ik kant hem opnieuw af of als die te kort is en kun je ook altijd nog besluiten om dit nog een stuk onder te zetten en ja je kan hem eigenlijk in alle kleuren maken hier wil ik heb dan besloten om hem in crème kleur te doen nou wat is heel belangrijk een meetlint
en eigenlijk een papiertje waar je dus je maten op kunt zetten ik heb mezelf opgemeten ik was 58 centimeter of een is ik wilde hem eigenlijk zo breed hebben ik had je kunt ook heeft wel een trui gebruiken die gewoon lekker zitten of een vest en een kijkje gewoon wat het voor of achterkant hoe breed dat is ik was dus 58 centimeter zie je hier 62 staan en dat heb ik gedaan omdat je dan die panden over elkaar heen kunt laten vallen omdat je dus beperkt ben klaar steken heb je nummer 30 dus je moet eigenlijk altijd wel een stukje eraan zitten als je mij maar hebt in mijn geval was mijn dag 26 centimeter
na 26 plus 26 is 52 dus ik miste eigenlijk nog 10 centimeter voor het voorpand dat die twee 60 centimeter is is eigenlijk ja vier centimeter zodat het over elkaar heen gaf al mijn dag bestond uit een open breed stitch en een stoppie net of een tricotsteek voor de voor het raam nou mr want ik als zij 10 centimeter wat ik doe slecht nee meetlint erop en ik ga gewoon die steken tellen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nou ik zeg dan ik heb nog in het wel redelijk goed doe je zorgen dat die een beetje in proportie wereld anders krijg je een beetje vertekend beeld ze nog een keer tellen voor de zekerheid
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 zijn dat er ja die zet je dan op te doen je telt ook nog even hoeveel steken of overal rijen je had gebreid is hoeveel rijen je hebt gebreid met die dag dus dat kun je ook doen door die v-tjes allemaal te tellen en dan ga je een ja een klein stukje nog breien ik zie het hier ik heb een hier weer los gemaakt want ik had een vast gezet dus dat kleine stukje breien dan het aantal rijen dat ook je das is nou als je de is steek gebruikt dan staat op het kanaal ook nog een een uitleg van zet je nou met de stok ie net de panden aan elkaar en dat je het ook bijna niet
ziet want je ziet het ook deze kant en die kant want hier zit dus die naad je kunt het echt bijna onzichtbaar aan elkaar maken nou 26 centimeter is voor iemand met mijn maat is inderdaad te klein dus ik moest wel een stukje aan het voorkanten bij maken was op zich niet zo heel erg erg want zo kon niet rise dus gewoon mooi omvouwen want met zijn open breed stitch gaat dat niet zo heel erg netjes nou dit is het eerste deel wat je dus kunt doen wanneer dus dit hebt gedaan in het ook aan hebt gezet dan kun je naar deel 2 toe gaan want dan kun je gewoon op een juiste
manier je achterpand gaan berekenen of opmeten nou dus als je klaar ben een hoop ik je weer te zien in deel 2 tot de volgende keer maar weer