ik ben bezig met een baby leken op een oud nummer 10 met soft bulk rol van het trap trap en naald nummer 10 dit vers fruit de chenille of chili bowl van de kruidvat was een tijdje geleden aanbieding daar en wolf echt heerlijk zacht ideaal om vocht babydekentje te gebruiken of natuurlijk veranderen en dus ik heb hem lopen tot de hila deken en ik ga straks uitleggen wat ik ga het proeflapje maken met naald nummer 8 grote rol ja die zit in de laatste clip bewegen ga ik die nog weggeven ik heb je c is dit als je nog niet heb gezien kunt dan af voor meedoen met de link zal
het onderaan hier in de beschrijving zetten en dan dan ga naar meemaken maar neem zelf de naald die gewoon buien soort ga vast dat je gaat gebruiken dan gaan we opzetten in groepjes van twee met losse draad om zien en door a leader ik ja je telt iedere keer 1 2 1 2 1 2 2 totdat je uitkomt op een even aantal en de lengte maakt niet uit ik heb voor die deken op naald nummer 10 heb ik even spieken 74 losgeraakt en dan kom je uit een breedte van ongeveer 80 centimeter nu wat proeflapje ga ik had iets kleiner natuurlijk maar leg gewoon de meetlat daarnaast en kijk heel veel losse jij
nodig hebt nu twintig losse gemaakt en je hebt er natuurlijk veel meer maar dan maakt iemand als je je ook at incra het haakje en we 3 lossen extra tellen als eerste stokje drie dan gaan we nu stokjes maken op de weg terug dan sla je de draad om inhaalt een steekt en in vuile lossen vanaf de naald dus het is 1 2 3 4 5 steek je de naald doorheen de draad op omslaan twee omslaan 2 dat is je eerste stokje en hierna zitten die erin losse steek mijn kleren bij pak er hier bovenop zie je een beetje lopen van het stokje wat je net hebt gemaakt en daarnaast dan zet ik besteed mijn kleren aan en
dat is het eigenlijk de eerste steek hoeft niet maakte dat van makkelijker om dat ik weer de weg terug te gaan lekken iets lager hebben en vanaf nu is het iedere steek of iedere losse krijgt er stokje omslaan in steken laat ophalen om staan twee omslaan of twee zodra ik in iedere losse stokje tot en met de laatste ik ben op het einde en ik heb in totaal 20 stokjes nee dat is inclusief deze 3 beginlossen herstel voor de zekerheid yo stokjes ook even na als je m echte behandeling met een ander smaakt ook natuurlijk en dit was de eerste rij van de patroon en die gaan dan keer herhalen
maar drie keer losse twee lapje om en deze telt weer als een stokje voor de eerste steek me nu in de volgende steek zie is het eerste steek en volgende steek mark yeah i’ll stop je je bovenop liggen die v-tjes mooi ik helemaal doorheen moest op je te maken en de boom en de ook een stokje en ik hier ook even een markering inzetten ik denk je huid weer kwijt trucks in twee stapjes bovenop hulp in twee steken en hier het ik dit pijltje er in en dan kun je door harken tot het einde en ik kom ik ben weer aan het einde gekomen en nu lijkt het misschien alsof je klaar bent maar
hier zit nog die steken naar je speldje inrit je kan ik hem hier uithalen en daar kan ik het plaatsen stokje en maken van deze reis er gaan we door naar de volgende rij en eerst hetzelfde één twee drie keer lossen op in draaien en we gaan we werd zelf de doen voor de laatste keer heb je daar uit de here heeft stokjes boven elkaar hier zit er de eerste steken en de volgende geen je weer met je stokjes je helemaal beneden kom ik dan aan bij je terug vergeet ook niet je steak met keren te gebruiken en te laten zien en dan zal ik denk een twee delen ja die kleur helemaal als je hier bent
ik heb 20 stok is weer naar beneden gedaan inclusief hier die laatste maar het speldje inhoud dan museum onderbroekje dat tussen doel de blog kunt raad afknipt want ik ga van kleuren wisselen en je haalt het gaat ieder door files op je naald en lapje dan beginnen we hier met niet vastmaken van nieuwe kleur zelfde bogen in een andere kleur liggen weet je dat wijnrood naald gaan we nu hol stokjes ja halve stokjes maken in de voorste van de voorste klinkt misschien moeilijk maar is niet toch de volkse van de vorige dat wil zeggen dat je niet in de steek bovenop het haken dus niet in de v-tjes
hij gaat in het steek je daaronder haken die horizontale steekjes deze die bekijk jaar ik werk wel even goed en dan zullen ze echt wel ontdekken je eerste is misschien ietsje lastiger maar ook hier zitten weet je onder daar werd mijn draad vast maken gebruik een halve vaste maken en omdat we hier beginnen ga ik hier beginnen met twee losse een twee en die tellen tellen voor een half stokje sla gebraad om ga ik naar de volgende steek hier nog steeds en in de voor stranden borsten hadden beraad om drie les op je naald omslaan en door alle drie die lessen halen en
dan het in een half stokje omslaan in de volgende steek volgens de van de vorsten en door alle drie de lucht halen en vergeet ook niet om je steekt mag je er net terug te zetten haar hier en die tweede losser de jij gemaakt hebt ontslaan volgende vorsten van vorsten en dit zorgt er voor dat er nu aan de andere kant wat dit is de voorkant wordt van de deken zo’n dekker ribbel ontstaat zo nog een paar doen en dan kun je het zien de telling en achterkant en zo wordt dan de voorkant van je denken dus ga zo door met halve stokjes in de hoogste van de vorster
inclusief het take met een speldje er een met horende stokjes is klaar en dan mengen we nu hij met de gekruiste dubbele stokjes daarvan maak je vier keer lossen een twee drie vier draai je om nou ja we dubbele stokjes halen die elkaar kruisen deze telt voor de eerste steek zijn er eentje over en dan gaan we in deze steek dus deze steek haken maar dan alleen een het achterste lus je daarvan zul bovenop heb je de v-tjes liggen dit is de een de ga je over dit is de derde hier het achterste lussen naar steek ik hem en voor een dubbel slok slok je de lok een dubbel stokje draaien
sla je twee keer de draad om de naald en omstreken roel in de lus en had een raad op een haakje me af als orders hun stokjes schaadt op twee lussen door omslaan om op 2 lussen om slaan onder twee lussen we gaan we nog een keer doen maar dan gaan we een steek terug die je net heb over slagen daar ook in het achterste lussen stukje en hun steken op palen nog twee ontslaan twee ontslaan dood wtf ster-gekruiste stokje en hier een liefje de losse kun je weer even een stekertje en zetten dan gaan we de nokje halen tot het einde van de rij sla een steek over en in de volgende
maak je dubbele sapje vind je in de steek daarvoor dan kom je er niet ja nog een keer laten zien en ondertussen zal ik vertellen waarom ik deze teken hier ja weken heb genoemd maar ik nog symbool letters ju zijn de eerste twee letters van mijn zoontje weten je stem tot een dekentje voor in zwembadje en letters elkaar staan voor ladder want als je het dekentje zo legt in plaats van zo’n is verticaal houdt dus net als het het badr is het dus die combinatie samen recht en jula deken en die elk als heidi’s of bulk je wol is echt super zacht ook heel fijn om als je dan voor jezelf
een deken voorbereid bed of was wil een dikke die hier een beetje stof dus zo ga je door tot helemaal het einde hier en die laat ik nog zien hoe je die moet doen om er een nog een tip gegeven dat misschien wel handig is als je met deze christ stokjes bezig bent om de eerste stokje haken is een trucje in probleem moet je die twee de haar kom je misschien wat ruimte tekort in steken daardoor haal en als je dan de draad naar doorgehaald kreeg nog een klein beetje omhoog trekken dat alles strak op één lijn zit met die vier lussen en dan ga je een pas afmaken meer dan wel consequent doen bij iedere
kruisjes dat ze allemaal hetzelfde uit komen te zien en dan zal het jullie vast wel lukken tot op ingaan op het einde ik heb hier nog een steek over waar het speldje en wit en daar maak ik groen een dubbel stokje en in lusje heen ja zomers begin en het einde van de wij tellen en dan kunnen we beginnen met de laatste rij ik maak eens even kijken een keer losse hem laatste rij gewoon vast te maken in de voorste van de voorste net als we straks weet je ook nog een keer aanwijzen bovenop oké de weetjes leggen op het heer weet je precies daar onder hier zitten steek
mooi in gaat steken hier dit u kunt het vrij makkelijk zien hoe non de ridder steek je zit zo’n haar horizontale lijn dan maak je vast in hier op het begin de hier gebruik altijd even mijn nagel om er op de schouder markeer gewoon vaste eerste steek carrière markeerder in zaten hier zitten twee de die ik het weet je vast onder maar zeer van vasten kom hier nou dit is dan de laatste rij van je patroon wie hij klaar hebt kun je de draad weer af knippen en in eigen kleuren aanmaken of irak natuurlijk home dan met deze kleur net wat jij wil en dan begin je met drie rijen stadjes
van wat begint zal het nog wel even laten zien en daarna dan kun je gewoon even de video terugspoelen opzoeken waar je bent gebleven en dan ga ik om verder en ah liam net zolang tot je de lang tijd die je nodig hebt voor jouw deken mijn deken is nog niet klaar dus ik weet er nog niet hoe lang ik hem precies gaan maken maar daarna moeten natuurlijk nog een mooie rand omheen komen en nu wordt het nog even gaan bedenken en ik moet ik even kijken of ik genoeg rolde op haar tafel liggen het was mij een was mijn groene kleuren weinig poppen met de norm heleboel grijs
er zal toch ook als je bij de kruidvat koopt hoeveel bollen heb ik nodig maar ik ga straks toch maar even weer pearly en is dat ik in de beschrijving daar bij hoeveel hoek hoop en hoe zwaar gemeen d-class geworden on titan in waar hij zo af tot het einde en dan kom je op een reis die gasten zitten en ziet ook hier ben niet die laatste steek te doen q de bruid af knippert doorgaan heb en daarna netjes af vechten met de naald draaien en een beetje dingen op een nieuw met het patroon dit blok van zes rijen ga je nu herhalen we beginnen voor die eerste rij met stokjes beginnen we met een opzet doosje
en meer zijn deze haken in de achterste lus het hier zijn natuurlijk begonnen met die opzet lossen en nu ga hier een haken in inpluggen in de achterste voor moet je hun achterste van deze v-tjes bovenop achterste steekjes dan ga je in steken om je stokjes te maken op zijn pet shop de naald pak met achterste lussen onderdraad vast te zetten zo dit win ik met 3 lossen voor het eerste stokje in stellen voor de eerste steek en dan me jullie met stokjes in de volgende in de achterste lus is deze niet zo heel duidelijk was dat we moet je sorry heb ik ook wel eens dat de proef lapjes laat
ik het gewoon even zitten ik sla meer over ook en ermee verzoek buiten beeld gedaan wat kan je nog niet zien elkaar noemen weetjes arte kanten van maak je sapjes helemaal tot het einde dan maak je het riet kerels ga je weer terug en laat ik al zei eigen video heeft terug zet de achterkant van de deken en dit is de voorkant van de weken je hebt 3 rijen stokjes om heb je een rij halve stokjes in de vorstenlanden hoogste dan een rij met gekruiste stokjes de beurt stokjes weliswaar en als laatste nog een rijtje vaste in de vorst van de vorsten daar begin je met ga je een met je
stokjes in de achterste lus van steek nou ik hoop dat je er iets aan hebben zo dat jullie hele mooie dekentjes kringen maken snel hier