hallo onze traag is ondertussen een flink stuk grond en tijd om ze een keer aan te trekken ik heb alle steken op een langzaam achteruit gezet en dan kan je ze gemakkelijk aantrekken je ziet nu dat halsuitsnijding waar komt dan die van de rug kant en dat komt door de eu verkorte toeren die we gedaan hebben ik ben bijna aangekomen aan het totaal aantal steken voor hem en om trek mijn borstomtrek 194 en ik zit nu op 186 steek dat we zeggen dat ik bijna aan het punt aangekomen en ombouw en lijf te splitsen dus zoals je kan zien kan ik hier bijna de puntjes trainen onder mijn oksel
nog niet helemaal is bijna ze wordt zeggen dat ik nog een aantal toren moet breien dat ik aan het punt aangekomen ben ik heb graag dat men tra redelijk mooi aanslaat maar als je wilt dat je trui losse zit dan ga je misschien nog een stukje verder moeten bereiken dus als je graag hebt dat hij wat losser komt onder je oksels moet je misschien nog een eindje verder brei voor mij ben ik op het punt aangekomen om over te schakelen naar de volgende stap en dat is een mooie man boog die mooi aansluit onder je oksels dus ik ga nog een achttal toeren bij bereiken zodanig dat hij mooi onder
mijn oksels aanslaat oké tot het volgende deel