[Muziek] de [Muziek] hoi leuk dat je kijkt mijn naam is meer jan molenbeek van meer dan molenbeek punt nl en deze vlog gaat over breien en wol over alles wat met mooie wol te maken heeft wat ik in mijn webshop doel wat voor breilessen ik geef wat ik gemaakt heb dat is waar deze video over gaat het is vlog nummer 17 het is vandaag als het goed is als je niet als je dit kijkt maar als deze video online gaat is het vrijdag 9 augustus als youtube en al mijn apparatuur meewerkt dus leuk dat je kijkt ik ga gooien beeld iets rechter zitten zo volgens mij is dit beter ik heb in de vorige vlog aangekondigd
dat ik een nieuwe camera app en nieuw een nieuwe microfoon nou heel erg bedankt voor de feedback voor diegenen die de vorige vlog hebben gezien vlog 16 daar bleek het geluid toch wat zachtjes te zijn dat zou nu beter moeten gaan je ziet me af en toe naar beneden kijken ik heb nu dichterbij staan mijn microfoon die had ik gewoon vorige keer domweg naast de computer gezet te ver dus als het goed is moet het geluid nu een stuk beter zijn dan de vorige keer een stuk beter het zou eigenlijk heel goed moeten zijn nou ja fijn als je hieronder laat weten of dat inderdaad
het geval is leuk dat je kijkt welkom als je voor het eerst kijkt super leuk ik hoop dat je geniet van deze vlog de vlogs geduren gemiddeld naja inmiddels zijn ze een half uurtje tot 40 minuten en ja ik wil deze vlog echt maandelijks gaan doen het is me nu gelukt en opzichte van de vorige keer volgens mij ja volgens mij zit er precies een maand tussen en omdat maandelijks te blijven doen heb ik je hulp nodig maar daarover ga ik je wat later in deze video meer vertellen of misschien weet je het al omdat je ja ik heb er op instagram en architv video of over geplaatst en er zijn al een
aantal mensen die me aan helpen en steunen zijn dus dat is echt super tof nou ben je nou benieuwd waar ik het over heb daarover zo meer ik had in de vorige video al aangekondigd dat ik allemaal nieuwe plannen had nou dat heeft dus met name te maken met dat ik veel meer videomateriaal voor jullie wil maken en niet alleen de vlogs waarin ik jullie wil inspireren voor nieuwe patronen en bepaalde wol of leuke dingen die er te doen zijn maar ook moment instructie video's en tutorials en met instructievideo's bedoel ik dan ik heb een lijstje klaarliggen van dingen die ik denk dat
jullie interessant vinden zoals waar moet ik op letten bij vrouwen breien hook herstel ik mijn foutjes hoe begin ik überhaupt met bij en misschien kan je nog niet breien kijk je deze video omdat je dat gewoon leuk en interessant vindt of omdat je wel kan maken ja ik wil je leren blije maar ik wil ook complete tutorial smaken dus hoe bereik ik een schok van begin tot einde of een muts in het rond met rondbreinaalden met sokkennaalden of met magic look nou dat soort video's wil ik allemaal gaan maken en daar heeft dus mee te maken wat ik je straks ga vertellen waar ik uw
bij nodig heb ja dus dat wat wil ik wel nog over zeggen op dit moment nee daar ga ik dat ga ik dadelijk verder ten ik wil je eerst laten zien wat ik af heb ik heb jullie in de vorige video oh en over die samenwerking het rouwen zwart in de vorige video over had ook leuk nieuw zo maar ik ga jullie eerst laten zien wat ik heb en dat is dus filmers show van pim print is je hebt hem al een keer voorbij zien komen omdat ik hem aan te maken ben ik heb er een vlog nee blog blog vlog een blog over geschreven en dit is hem geworden en ik ben er echt echt heel erg blij mee
ik zal je heel eerlijk vertellen ik heb nog nooit een sjaal voor mezelf afgemaakt ik ben ooit aan de find your fate sjaal begonnen die heb ik onlangs uitgehaald heb ik volgens mij ook in de vorige video vertelt ik ben nog bezig gaan ze luciane word ik toch niet helemaal zoals ik hoop de of de kleuren zijn ja de kleuren zijn mooi maar niet iets wat ik ga dragen ik vind ik vind hem zaal te saai of juist te ingewikkeld dat ik constant patroon moet lezen terwijl ik ja nu het is vakantietijd dus ik wil iets luchtigs te doen hebben na aan al deze wensen voldeed dit patroon
ik zal me even ontdoen want hij heeft een aparte vorm dus wellicht denkt je jouw draag ik die dan nou ik draag hem zo dus de de ja zeg maar het breedste punt hier dan zie je ook java dat hier zit een heel stuk vlees en dan recht stuk en hier zit dan weer een stuk gerstekorrel in dit zijn de uiteinden dus je begint eigenlijk bij een van de punten en dan meer de je en ga zo maar door ik hoop dat dat verstaanbaar was trouwens want ik was weer wat verder van mijn microfoon maar het is echt ja ik vond het echt een heerlijk patroon om te breien dus veel complimenten evelien van
pim kritisch voor deze geweldige sjaal en het toffe vind ik ook dat hij het is echt wel een hij is lang genoeg breed genoeg headset is echt een perfecte maat en er gaat eigenlijk maar 800 gram bol in dus twee strengen handgeverfde sokkenwol daar heeft eveline me ook opgeschreven dus ja dat je de wat ik nu zeg maar helemaal blauw heb is dan je ene hand geverfde kleur en die mengt dan een beetje met die waar ik wel de hand geverfde heb dus dat is nou ja ik laat je zo wat wil zien die je daarvoor zou kunnen gebruiken maar wat ik gedaan heb is de koudere bloed uit mijn webshop gebruiken zijn
iets dikker en fingering hoe heet tegen de spoort weet aan en die heb ik gecombineerd met bio balance en dat is een biologische wol of een combinatie van wol en katoen ik kijk daar heen omdat hij daar in de kast ligt en ik vind dat echt een hele fijne combi ik heb het heel gauw warm ik heb de afgelopen dagen heel lastig kunnen breien want ik hou nogal veel vocht vast omdat het ja het is heel vochtig weer maar ja het drijft ja ik weet niet wat het is ik hou veel vocht vast ik heb het gauw warm dus ja deze sjaal de combinatie van de 100% merino en merino wol is eigenlijk het
hele jaar door eddy maar die na houdt je warm als het je warm onthouden en houd je cool als het je koel moet houden daarom is het ook zo fijn voor de baby's en kinderen en dat in combinatie met die voor katoen is gewoon ja het is echt een fijne luchtige sjaal maar niet te luchtig dus ik denk echt wel dat ik hem nou ja als het zo'n vorige winter was het echt niet extreem koud en is die voor de hele winter lekker maar zeker ook voor de herfstdagen ik ga echt echt veel dragen nou in de webshop en mij maak ik een breed pakket van deze combinatie dus die kun je daar onder de
breipakketten aanschaffen het patroon koop je los bij pink kritisch op ravelry daar staat ook een link naar in beide blijf bij breipakket dus daar kun je gewoon kijken en ik maak hier een pakket van omdat je van de koudere blouse heb je 400 meter nodig en daar zit maar 300 meter op een streng nou kan ik me voorstellen dat je het zonde vind om twee strengen cowgirl blouse en twee strengen bio balance aan te schaffen want dat is wat je van de bio balance nodig hebt naast de bio balance heel goed betaalbaar maar de tower of blouse is 2150 per streng dus ja als je ik kan me voorstellen als
je het voor deze sjaal wil kopen en je denkt ik heb die twee de streng maar ik heb daar maar honderd meter van nodig dat is zonde dus ik maak gewoon een totaalpakket waarin dan twee strengen bio balance zit en een string cowgirl blouse en ik doe daar dan nog 100 gram of 100 meter extra bij zodat je de sjaal ook kan maken ik zet hem dus in deze kleur als pakket op de site maar ik geef je ook wat andere opties en je kunt mij natuurlijk altijd even een berichtje sturen via info het milieu molenbeek punt nl of via het contactformulier op mijn website en dan kan ik ook als je nou andere
kleuren van de cowgirl blouse en de bio balance sheet en me vraagt zul je daar een pakket van maken voor dezelfde prijs dat kan uiteraard wat je ook kan doen is twee mooie handgeverfde strenge uit mijn webshop kiezen van een van de hand vensters die erin staan en daar de sjaal van maken nou goed in de show notes oftewel alle opmerkingen alle patronen enzo die ik noem die vind je ook onder deze video op mijn youtube kanaal maar ook op mijn blog ben je trouwens nog niet geabonneerd doe dat dan nu en stel ook even in dat je een berichtje wil ontvangen op het moment dat ik een nieuwe video plaats
dan mis je nooit meer wat en dat wilde ik daarna nog meer over ja oh ja en lijkt even deze video als je het leuk vindt het zou ook fijn zijn als je dat nu doet want dat zorgt er gewoon voor dat meer mensen me gaan zien en dat deze community groter wordt nou voordat ik verder ga laten zien waar ik aan werk wat een paar hele leuke projecten zijn ga ik het maar gelijk even over die community hebben ik ga even mijn theezakje kijk wel een leuke beker we zijn een paar dagen in de efteling geweest en van blond heb ik deze beker gekocht van koning oberon ja dit is eigenlijk van droomvlucht
met zo leuk ik heb dat altijd met bekers dan blijft dat vakantiegevoel zo lekker hangen als ik dan een beter gewoon meenemen en ik drink thee uit zo'n beker of koffie moet koeien houden was zo leuk daar ja lekker goed terug naar de community ja en wat ik net zei als je abonneert op dit kanaal dan mis je geen video meer hen dan krijg je gewoon een melding op het moment dat er een video is en dat ze iets wat ik bij social media op het moment echt enorm is die algoritmes die zorgen er voor wat jij wél en niet te zien krijgt en ik krijg zo vaak berichtjes van mensen of als ik
zie hier op rijles die van arjo dat had ik gemist en zag dat je zo leuke nieuwe war had bijvoorbeeld maar nou was ik net te laat of ik zag dat je bijles voor kinderen gaat geven wat wat ook het geval is maar dat heb ik helemaal gemist had ik het nou maar op tijd gezien dat en de combinatie met dat ik meer video's voor jullie wilden gaan maken echt online ja ook instructie video's van te krijgen ook heel veel terug van mensen die zeggen zo zou graag zoeken bij je willen leren breien maar gewoon helemaal aan de andere kant van nederland bij mijn het
dorp is helemaal geen breiwinkel die die lessen geeft of en elk geval niet op de manier zoals ik het prettig zou vinden wonen hier maar dichterbij nou voor al die mensen en vooral die dingen was ik dus al heel lang aan denken hoe waar kan ik dat bij elkaar brengen en dat is nu gelukt ik weet niet of je al eens gehoord hebt van petri een puntkam het is een amerikaanse site waar makers eigenlijk content kunnen aanbieden zoals ik nu ook aan de room hem tegen een bepaald bedrag dus je kan helemaal zelf instellen hoeveel je wil dat jouw kijkers je betalen en wat je daar voor terug heeft
nou ik ben zelf al jarenlang volg ik bijvoorbeeld een beek rebirth op patron en ik heb een tijdje reeds naam en de greens diep als een baby heeft gehad en de vloed in meeting podcast die doen ook heel veel op petri en dat zijn mensen die echt ja kunnen konden stoppen met werken om al die fantastische video's voor jullie te maken want zoveel daar gaat gewoon veel tijd in zitten en tijd is geld en omdat dus voor elkaar te krijgen ben ik op pager ingegaan en het voordeel daarvan is ook het is echt mijn ons platform dus op youtube word je nog wel eens gestoord door een advertentie of door
alle andere video's die tussendoor als aanbeveling komen peter in is echt zodra je lid wordt bij mij kan ik met jullie communiceren jullie kunnen met mij communiceren je kan alle content bekijken maar dat komt niet allemaal ruis tussendoor dus ik kan er echt onze community bouwen zoals ik hier thuis vind ik dat ook zo fantastisch straks ook dan komen er meer mensen langs zelfs mensen die op vakantie zijn nu in nederland die speciaal eventjes langs komen om kennis te maken om live naar de wol te kijken ik heb natuurlijk veel mensen op rijles hier thuis die ook regelmatig buiten de
lestijden eventjes langs komen met een vraag nou die community zou ik ook online willen en ja social media merk ik gewoon steeds meer daar dat zakt weg ik ik kan niet iedereen terug zien ik mis wel eens opmerkingen dat vind ik jammer en bij petri kan dat gewoon allemaal en als je me wil helpen zou echt super tof zijn het moet niet dus kan best zijn dat je zegt nou ik heb daar gewoon het geld niet voor of na noem maar op maar hoe meer mensen mij op paging gaan steunen en dat kan voor vanaf 2 dollar per maand ik zal balkje hieronder inzetten en natuurlijk ook onder deze video
en daar leg ik je ook nog meer uit kun je alles bekijken wat je ervoor terugkrijgt maar het belangrijkste doel is dat ik elke maand deze vlog kan blijven doen dus gewoon gratis voor iedereen dus als je nu kijkt en denkt ja klop net je vlog ontdekt en ik vind het zo leuk maar ik kan helemaal geen maandelijkse bijdrage leveren wees niet bang want deze vlog dat is de bedoeling dat die voor iedereen blijft want ik wil gewoon dat ja breien en en inspireren tot brij inspiratie dat dat gratis blijft echt maar om dat voor elkaar te krijgen stop ik er veel tijd in nou ik heb dus
onlangs een nieuwe camera en microfoon aangeschaft en omdat allemaal beter te krijgen ja dat er uw heerlijk daar heb ik gewoon de financier voor nodig en als je zegt nou beetje 2 dollar of 5 dollar per maand daarmee krijg je sowieso elk op youtube wordt daarmee mogelijk ik heb dat ook bij de dingen gezet op het moment dat ik 50 patriots heb is het voor mij mogelijk om echt maandelijks deze video te blijven uitzenden maar daarnaast krijg je ook peter nu al een extra vlog per maand echt waar je een beetje kijkje achter de schermen krijgt ik later net even iets meer zien dan hier
en je krijgt daar de instructie video's te zien dus ik ga wat ik daarstraks al zei allerlei verschillende video's opnemen waarbij jij ook een zeg je hebt in wat je te zien wil krijgen dus als je die schokken wil leren breien kun je dat aangeven en dan ga ik die video's maken dus eigenlijk is het zeg ik stel dat je vijf dollar per maand geeft daarvoor krijg je dus een super veel inspiratie en ook leer je nieuwe dingen ervan nou ja en waar vind je zo'n goedkoop abonnement om iets leuks te doen voor jezelf dat is wat ik bedacht maar wat ik dus
heel belangrijk vinden is dat we daar onze eigen community kunnen creëren waarin ik ook echt al jullie berichten kan zien waarin jullie met elkaar kunnen communiceren en ik kan jullie gewoon veel meer videocontent laten zien en dat je dat ook niet mist dus zou je me willen steunen super tof en anders als je deze video leuk vind abonneer je in elk geval mijn youtube-kanaal dat dat vink als super tof als je hiernaar kijkt en een reactie achterlaten of of überhaupt kijkt dat u zo heel veel motivatie dus dat was wat ik af had ik heb ook iets half af vorige keer heb ik heel veel projecten
uit gehaald waardoor ik een aantal projecten weer lekker op kon pakken of kon starten en ik ben aan de slag gegaan met de nieuwe rol van atelier sopra die ik jullie zo laat zien mocht je maar al wel volgen op social media of waar of via de nieuwsbrief dan heb je ze misschien al voorbij zien komen de strengen die atelier sopraan speciaal voor ons geverfd heeft van de sunrise het stokje is een beetje zitten al een tijdje in mijn tas want die gaat deze vakantie echt waar we ook naartoe gaan gaat hij mee dus sorry voor de wat kronkelige zoek maar dit is hoe de sunrise van atelier sopra
uitbreidt en dit is dus de marino nylon basis zodat is ook ook stevig genoeg is ik heb gewoon een basis zoeken patroon gebruikt maar ik heb de boord niet twee bij twee maar één bij ingedaan en de rest van het been heb ik drie recht en averecht gebreid en dat heb ik dan aan de bovenkant van de voet volgen houden dus de eerste schok is af de tweede staat op de pen en daar was ik al wat verder mee maar ja ik heb in de efteling zitten breien en toen zat ik even niet op te letten en toen had ik geloof ik een hele lange ik weet niet meer wat er nou mis ging maar ik ben opgeven met deze helemaal
opnieuw begonnen dat voeren we beter ja dus dat is een halve af project ik hoop dat u volgende keer af is ik twijfel ik wil nog voor iemand als cadeau sokken breien dus ik twijfel of ik ze deze zo gaan geven of dat ik nog snel een ander paar opzet dat weet ik nog niet op mijn tas je ziet van sandra van kracht van hun is die helaas gestopt is zitten pin slip slip knit' nou ik heb een aantal pins gehad van deze heb ik er nog wel een paar dus mocht je die leuk vinden stuur me even een berichtje en ik heb je krijgt ze bij een bepaald set ook cadeau de verschillende ik heb verschillende pins
die je kan ook legt men daarover zeg ik je nou eigenlijk nu meer want het volgende project en dat zijn echt twee projecten die kosten tijd duurde lang ik heb er laatst ook een blog over geschreven maar dat zijn twee dekens van allemaal ik zal heel eerlijk zijn van allemaal restjes wol maar ook van rol die kaartverkoop dus ik ook heel veel minigames en ik gaan in deze dekens dit is het gehaakte deken van at ictro en ivoor nogmaals de details vind je op mijn laatste blog dus naar patronen en hoe ik het precies doe en hulp filmpjes dus die vind je op media molenbeek punt
nl onder bloggen en vlog maar dit hele grote ding hoe groot is die op beste heel behoorlijk eind nu heb ik de laatste tijd wat vaker opgepakt nou we hadden best nog wat frisse dagen dus daar kon ik hem lekker oppakken hij wordt nu wel erg warm moet ik zeggen als ik er onder zit maar dit is een gehaakte deken van allerlei restjes en de enige opdracht want daar wordt voor mijn oudste dochter de enige opdracht is zorg dat er in elke restje voel of mini skin die je pakt roze of paars wit dus dat moet er gewoon in zitten en daarmee kreeg ik dit deken dus er is iets in elk restje wolven elke
skin die ik gebruikt heb zitten roze of paars en wat er dan verder ook bij zit is een verrassing en dan heb ik ook weer opgepakt het gebreide deken daar ben ik echt al twee jaar geleden aan begonnen en dan leg ik het weer een hele tijd weg en dan pak ik het weer op nou laat ik jullie de achterkant zien we deze moet je dus veel meer draadjes wegwerken bij de gehaakte deken laat ik je ook in een video zien hoe je een met je die arm bal kan maken zodat je gewoon met een bal steeds verder kan haken dus je hoeft dan eigenlijk niks meer weg te werken dat is bij deze
anders maar ik doe gewoon steeds een paar vierkantjes breien en dan gelijk alle dingen wegwerken dit wordt echt een deken voor op de bank jos beneden zodat van de winter de kindjes daar lekker onder kunnen zitten ze hebben afgelopen winter al onder dit stukje gezeten met ze drieën dus zolang die niet af is groeit die gewoon steeds maar ligt ie hier wel om erbij te pakken als het koud is dus dat tweede project waar ik hem bezig ben en als je nou zegt nou ik wil ook zo'n deken maken maar mijn restjes wol zijn op dan heb ik een minigame verrassing pakket om een website staan
en bij dat verrassingspakket staat ook onder de breipakketten net als de pinguïn sjaal bij dat verrassingspakket krijg je dus ook een pin nou dat is een verrassing en die mini's games bestaan uit ja rol die ik al verkoop van van draad kracht van de rol die atelier sopra voor ons heeft geverft en van een nieuwe die ik zo laat zien dus daar ja geef ik je allemaal voorbeelden van maar kunnen ook one of the guys king zijn dus vooral draad kracht doet mama van count eenmaal verft ze een kleur en dan weer lekker wat nieuws en ik heb laat ik het maar gelijk
zien slokje water en ik heb strengetjes van pink kritisch nou dit zijn allemaal deze zijn op zich niet speciaal voor meer je molenbeek geverfd deze kun je denk ik ook al springen springen strengen bij evelien gebruiken al deze deze geeft heel licht blauw aan bij jullie maar het is een en minder en en de groene het is veel groener dan op het scherm misschien als ik zoiets nee hij n wordt echt licht blauw dat is grappig ik zie dat zelf altijd op youtube vlog's gebeuren en overkomt het mij deze is echt een ja en groen groene kleur beetje zeegroen zeeblauw grappig dat hij zo anders wordt
deze deze wordt ook wat anders dat is echt een neon groene maar goed het is toch een verrassingspakket is extra sap kan je het niet zien ik ga tzt ook wel mini scam pakketjes maken waarbij je wel ziet wat je krijgt maar deze kunnen dus in de verrassingspakketten ziet er mooi zijn ze deze komen ook in ons op de website te koop denk ik of ik stop ze in pakketjes naar de moet ik nog over nadenk ik heb ze echt twee dagen geleden binnen gekregen heel erg blij mee dat evelien van pim release is gaan verven super toffe ook zo samengegaan met die sjaal natuurlijk dus ja daar ben ik echt
heel blij mee nou zal ik jullie ook gelijk maar de officiële kleur de laten zien ja dus dat is het mini skin verrassingspakket wat je kan bestellen en waar je tijdelijk zolang de voorraad strekt ook een leuke pin als verrassing krijgt je kan de stijl is wel aangeven als je besteld welke kleur die je absoluut niet mooi vindt maar ook als je nou zegt nou ik wil ook zo'n deken breien waarin bij in elke mini en elk geval roze of paars wit of groen of blauw of noem maar op dan kan je dat gewoon aangeven bij de opmerkingen terwijl je besteld en dan houd daar
rekening mee de andere vier kleuren die pimp readies voor ons heeft geverft en het verhaal bij big kritisch en bij atelier sopra en daar komt er nog eentje aan daarover meer in de volgende vlog is dat zij speciaal voor meer je molenbeek zijn gaan verven dus ze hebben allemaal hun eigen webshop etsy shop waarin je allerlei kleuren kan verkrijgen maar de kleuren die ik je nu laat zien kun je echt alleen bij mij verkrijgen en als je nou een kleur van hun ziet en denkt al jammer ik zie maar een op voorraad maar ik wil daar een hele trui van of een heel feest dan kun je mij dus
een berichtje sturen en dan ga ik met de dames in gesprek en dan gaan ze speciaal voor jullie de hoeveelheid verven die je nodig hebt dus de kleuren die ze voor mij hebben geverfd zijn ook op herhaling verkrijgbaar en zullen nou ja laten we zeggen elk geval komend jaar vast in mijn assortiment zitten dat is een beetje waar ik naartoe wil dat ik van de cowboy blouse en van de bio balance en van de marino er een van van rico die ik verkoop je ziet me rond kijk het ligt hier allemaal dat ik een beetje wat basiskleuren gaan krijgen die altijd weer op herhaling kan bestellen
nou bij handgeverfde wol is het natuurlijk zo dat url kleurbad verschilt dus op het moment dat jij genoeg wil hebben voor een trui denk dan niet nou ik bestelde vast twee in een vraag ik er twee bij nee dan gaan we ze echt voor jou laten verven zodat je ze in een verfbad hebt ja zodat je ook gewoon een trui hebt met hetzelfde verf dat ik laat ze zien pink lady's begin ik mee wat ping precies heeft gedaan is ik heb drie verschillende kleuren en die staan nog niet in de webshop trouwens dat hoop ik volgende week ergens te doen ik heb vanaf volgende week de drie
kinderen weer alleen thuis dus moet even kijken wanneer het me lukt om foto's te maken en alles te uploaden maar ga er in elk geval vanuit dat ze voor nou ja zeg 25 augustus helemaal allemaal goed in de webshop staan mocht je al iets zien stuur me een bericht maar drie verschillende kleuren zijn een mix van alpaca en nylon dat is deze dus er zit alpaca in want het super super super lekker zacht maakt maar ook een beetje nylon zodat je spullen stevig duurzaam blijven dus stel dat je een trui wil buien die heel zacht is maar waarvan je wel wil dat hij duurzaam in
is dat hij lekker goed mee gaat of je wil babykleding maken of kinderkleding is deze echt echt heel erg fijn voor dit is de lady grey echt prachtig hier pimp readies voor meer je molenbeek super tof [Muziek] deze het strenge zijn trouwens ook super geschikt voor de sjaal die ik je liet zien voor de voor de stil nou sjaal dus dat kan je ook zeggen van nou ik kies twee strengen hier vanuit die leuk bij elkaar passen deze vind ik ook zo mooi met die dat stukje nee zonder in neon groen zit er in echt super gaaf dat is de nieuwe crash neon neon crush daar heb ik er op dit moment ook drie
van ook in de alpaca nylon dan deze nog my little pony nou echt evelyn ik snap de keuze van deze naam zo tof de kleuren zijn in het echt net even iets sprekende dan op het scherm zie ik maar het is een soort nee je ziet het eigenlijk begon alleen is dat licht blauwe dus geen licht blauw maar weer zeegroen dus ik merk dat hij die zeegroen er zit ook wel wat lichtblauw enorm dit is wel bewaren kleur maar deze is iets meer mint zeegroen dus echt een monopolie ook de opaca nylon en dan hebben we nog de candy en de candy is op een marino nylon basis dus ook weer perfect voor sjaals maar
ook voor handschoenen dus stel je wil een paar mooie vingerloze handschoenen maken die wel stevig zijn pak dan deze je kan ook altijd natuurlijk de draad dubbel pakken zodat je een wat dikkere wand of handschoen kan maken echt prachtig heel heel heel mooi heel spannend altijd wat een ververs er doet maar heel gaaf om deze dozen uitpakken de kleuren van atelier zo blij zijn ook echt geweldig zij heeft er voor gekozen om de kleuren echt goed bij elkaar te laten passen en dit zijn verschillende dus die lopen echt in elkaar over dus als je nog een fee project zoekt de find your fate
sjaal ik denk dus echter over om hem in deze kleuren te gaan maken ja die lopen gewoon prachtig in elkaar over de defend your face smiler enz die kan je echt heel mooi hiervan maken ook hiervoor geldt dus meer heb ik niet voldoende op voorraad stuur me een bericht dan maken we het in een keer voor je het deze zijn om twee verschillende basis verkrijgbaar marino nylon mix dus voor de projecten die wat meer stevigheid nodig hebben voor je sokken voor truien enz maar ook op een 100% merino basis dus dan zit er helemaal geen nylon in nou dat is ook voor jou volwassen truien
je gaat toch voorzichtig met je spullen om het vest wat ik wel eens gebreid hebt zou je heel mooi in deze rol kunnen doen in de 100% merino de nou ja ga maar door ik heb op ravelry ook borden aangemaakt en met de hand geverfd wat kun je maken met de handgeverfde wol wat kun je maken met de bio balance dus als je een mooi bolletje ziet en je zoekt inspiratie zoek meer je molenbeek op op ravelry en dan kan je beide bundels kijken en beide bundels heb ik dus bij alle bolletjes die ik verkoop wat opties van wat je kan maken en trouwens ook patronen voor beginners
voor enigszins gevorderden dus verschillende basis dit is de sunset en dit de early things at ik weet niet of je op het scherm goed in het echt ziet verschil heel goed the early soms het is echt een stuk lichter daar is de basis wit en dus uhm zet dat is ook waar ik de soep net van liet zien die is gewoon in ze geel gekleurd zal ik maar zeggen en dan heb je de blue desert echt een hele mooie steen rood koralen kleur met donkerblauw en die donkerblauwe die hebben we dan als blue heaven ook apart en dus echt een mooie diepe kleur donkerblauw dus ook daar vreselijk blij mee kijk in
de webshop en als het niet jouw voorraad in stuur me een bericht dan ik zit heel even mijn lijstje te kijken of ik nog iets vergeet nee dus dat zijn de mini pakketjes oh ja wat ook heel leuk is om naar te kijken mocht je op instagram zitten dan moet je even kijken op de hashtag waarbij jij deze zomer mensen hebben heel veel foto's gedeeld van waar ze deze zomer aan breien zijn dat was een beetje een op om dat te doen ga wat meer van je smartphone en je ipads af gaan met je kinderen of alleen lekker op pad en ga ergens buiten breien en plaats en ja laat je mobiel
thuis of neem hem mee op vliegtuigstand dat doe ik ook heel veel de laatste tijd neem ik hem mee op vliegtuigstand kan ik wel een paar foto's maken om later te delen en ben ik verder gewoon lekker aan breien en met de kinderen bezig naar je ziet dat ook voor haken mensen dat allemaal een delen zijn echt super tof vanuit de mooiste landen de mooiste uitzichten dus ja kijk daar even naar als als het kan dat is geloof ik wat ik wilde zeggen nou ik ben al behoorlijk wat minuten aan praten dus dat lijkt me prima zitten ook yo nee ik vergeet om aan een project
waar ik aan begonnen ben ik zien we nu staan in mijn super leuke nieuwe ikea mand je hebt m'n grote laten maken door het is mijn kanaal en ik mag zeggen wat ik wil ik ben begonnen aan een trui van de loop die won hij gaat top-down dus dit wordt de bovenkant en het is het patroon ik heb dus de hele mand vol zitten met de kleuren lopen die ik ga gebruiken en een vrouw truien van channel for stijn iets wat jammer zijn plaag of was vergeet het altijd de trein sta van goed jennifer's tuinkas wie deze en die stond ik weet eigenlijk even niet zeker of die al als los patroon
verkrijgbaar is ik denk het inmiddels wel die stond in de lijn er lijnen magazine en ik vergeet eventjes in welke maar dat of ik zet dat u hieronder bij of als ik het vergeten vertel ik dat wel in de volgende vlog ja maar de ding dus ook aan begonnen de loop ybe hoe verkoop ik ook in de webshop en nou ja de de kleuren die ik nu ik heb geloof ik zes basiskleuren staan en ik ben wel van plan om dat uit te breiden dit najaar maar waar ik heel benieuwd naar ben ik zei al dat ik het heel snel warm heb dus ik ben bang dat ik dit straks veel te warm gaan vinden ik zou hem dan ook echt eerder als jas
gebruiken en want de loop i will is heel waterafstotend is echt een 100% ijslandse wol en ik weet ik brei doe nu mee ik vind het heerlijk breien wat ik het tegen me aan hou vind ik het echt wel prikken maar ik weet dat als ik hem straks de was dat hij een stuk zachter wordt want ik eet ja ik heb dat nou ja als je een paar blogs terug gaat dan zie je dat ik vorig jaar ook een blog heb geschreven over waarom ik toch ineens met loop ik ben gaan breien ik vond hem vroeger echt veel te kriebelen ook zeker voor kinderen maar daar ben ik vorige winter op teruggekomen nou dat kun je op mijn blog
lezen waarom maar ik ben toch wel heel benieuwd hoe het uitpakt en daarvan heb ik jullie je uiteraard graag op de hoogte dus jij en ik dat vergat ik eventjes helemaal dat wilde ik jullie nog laten zien en als jullie het leuk vinden ik ga nu ook vertellen in welk wel boek ik bezig ben dat wil ik voortaan als soort van afsluiting doen van misschien dat naast de breiprojecten je dat ook nog leuk vind ik heb deze vakantie twee boeken uitgelezen we hou twee boeken ja maakt zijn kinderboeken hou je van harry potter denk dan in de bovenwereld dit is deel twee van scarlet omines de
magiërs en het eerste deel heet drakenbal nou dat is ook echt het als je het eerste deel leest is het al spannend en hun hoop magie en leuk en allemaal vriendjes van elkaar allemaal karakters die zich ontwikkelen het is net als bij harry potter als je dan deel 2 lees dan dan komt door steeds meer dat gevoel van ja hoe het wordt steeds he die personages ontwikkelen zich steeds beter en het wordt steeds spannender en de magie ontvouwt zich steeds beter dus is echt echt wel een goeie ja als je harry potter fan men zou deze zeker halen hebben dan nog een jeugdboek ben nou
eenmaal dol op jeugdboeken matilda en de boekhouders lezen exemplaar die via de boekhandel kreeg van allah james en het leuke is matilda die verwijst natuurlijk naar man tilde van rouwendaal die woont in een boekwinkel bij haar opa en oma en moeder is op vreemde wijze verdwenen en de vader weet ze ook niet helemaal wie dat is maar op een gegeven moment gaat matilda boek dwalen ze komt in boeken terecht dat begint ermee dat ze alice in wonderland en eens in de boekhandel ziet staan vervolgens fietsen en van green gables in die twee boeken zijn eigenlijk haar lievelings boeken en als je trouwens die
serie nog niet hebt gezien van en wittenie is dat echt echt een aanbeveling dat vind ik echt zo'n prachtige serie maar heb je ook ja die zijn gebaseerd op de boeken dus als je een boekenliefhebber begint dan is dit echt een geweldig leuk boek het is ook geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar dat geldt voor de draken dan ook dus mocht je kinderen hebben in die leeftijdsfasen is dat misschien ook dan ben ik begonnen ben nog ik ben denken op een een derde in de laatste trein uit ligurië en dat ziet er ja ik vind een beetje uitzien als een boek ja kwam twee kantelbaar of een beetje
zo'n zo'n dag claudia een beetje flutter oh man of zo of juist een hele city ja nou ja hij ziet er anders uit omdat het is het is echt een prachtig boek wat zich afwisselend tussen dublin en italië afspeelt en dan in italië in de ja het begin van de tweede wereldoorlog eigenlijk zo'n 1933 en en speelt zich ook nu over zeg ik dat goed nu naar 1995 dus het is gebaseerd ook op een waargebeurde familiegeschiedenis en ja het is echt zo'n verhaal waar je aan begint en je wil gewoon verder lezen je wil gewoon weten hoe het zich gaat
ontwikkelen met de personages en wat ik ook wel interessant vind is dat ben jij best wel veel boeken over duitsland in de tweede wereldoorlog nederland in de tweede wereldoorlog maar italië daar wist ik ja dan weet je wel wat van maar ja dat komt toch minder vaak in de romans voor die je in nederland vertaald ziet en dat ja dat vind ik wel een extra mooie element hier aan ik ben heel benieuwd hoe het verder gaat maar tot nu toe ik ben op een derde is dit een echte aanrader nou ik wil daar eigenlijk mee afsluiten ik hoop dat je hebt genoten van deze video ik nodig je van harte uit om op
www punt petri een punt com slash meer je molenbeek te kijken of je mij misschien kleine maandelijkse financiële bijdrage wil geven in ruil voor heel veel leuke video content maar het is ook al genoeg als je deze video liked en als je er gewoon ja als je gewoon kijkt ik vind dat echt altijd leuk en ik wens je nog een hele fijne maand augustus want ik zie je weer begin september als de herfst robijn aankomt moet je heel eerlijk zeggen dat ik daar al wel weer naar uitkijk erg fijn de maand augustus doei