we gaan verder met het afhaken van de zijkant van de tas we gaan vanaf het witte garen hierdoor 45 gaan we hier omheen haken eerst wit download dan wit hieromheen weer wit rood en wit en dat doen we met vaste gaan eraan hechten we gaan in deze steek gaan we aan hechten met wit zorg dat je weer ongeveer een centimetertje of vier vijf zes hebt en je maakt eventjes en halve vaste trekt het wit te gaan en de twee witte draadjes ga ik nu meenemen dus ik ga ze alle twee even er bovenop de steek leggen en die gaan we meenemen de rode neem ik niet mee zien leg ik weer
eventjes terug als ze hem aangehechte hebben we gaan we vast te maken langs de hele rij we gaan beginnen in dezelfde steek dus hier in deze steek gaan we nog een vast te maken dat is een de draadjes ga ik meenemen dus die laat ik er bovenop liggen en dan kan je twee dingen kiezen of je steekt hem hier voor de steken in of je gaat hier onder het draad tussen deze twee draadjes ik hier kijken of goed hoe vreemd je of je gaat tussen deze twee draadjes zien want als je daar dan onder doorsteek heb je twee draait je haaknaald dat ga ik doen maar het is gemakkelijker
om in dat grote gat te steken het maakt niet heel veel verschil maar ik vind dit net even wat mooier afgewerkt dus ik doen tussen de twee maatjes door en maak dan mijn vaste dan zie je de naast de opening zitten als je het een klein beetje uit elkaar trekt ziet precies opening kan je of in dit gat of tussen de twee draadjes opening en enzovoort enzovoort in dat gat k heb je geen andere keuze dan in dat gat en dan je gewacht te maken daar kan je niet kiezen welke je wil de volgende kan jullie wel kiezen of het grotere gat dat is gemakkelijk of even tussen die twee draadjes door
zodat je onder 2 draadjes door bent en daar maak je hier vaste en zo gaan we er 19 maken we hadden en nu met de eerste vasten die we gemaakt hebben 1 2 3 4 gasten daar gaan 5 minutjes door 6 nee ondertussen nog steeds de draadjes mee de 7 en dan kan dat kleinere draadje even af geknipt worden ze trekken maar even aan nou dat pluizige beginnetje eraan van dat ga je echt zien die knik er eventjes af trek het werk je weer een beetje netjes en en draadjes mooi weggewerkt andere draadje neem ik nog een paar steken mee denk dat u nog drie a vier steken mee kan dit is de
de steak nog mee hebben er nog één ja en dan trek ik er vast een klein beetje aan maak mijn vaste eroverheen dan knip ik het draait je af trek de draad je weer aan en dan is die weer mooi weggewerkt hebben in weer als elfsteden gehakt dus we gaan weer verder 11 12 13 14 15 16 17 18 en 19 omdat ik ietsje ene begonnen ben waarschijnlijk als natte die ga ik 20 steken maken en dan zorg ik ervoor dat bij het einde ik deze steek dan gewoon zo los laat zitten want we moeten eigenlijk 19 witte vasthebben ik ga hem hier doorheen halen en dan gaan we verder met brood en rood moeten we 22 vaste
vermaken dus ik ga het witte draad je aantrekken het rode draait je ga ik ook aantrekken en die gaan wij in dit wel heel erg lang gee ik even een klein beetje minder zijn eentje vijf zes is genoeg en dan gaan we ook weer 22 rode vast te maken je begint hier in deze steek waar je samengevoegd heb dus dat wordt een dan weer tussen de twee draadjes door of onder die draadjes dat mag je zelf kiezen wat je mooie vriend ik vind het mooier om tussen de twee draadjes door gaan we weer verder haken 3 en ik pak hem tussen plus vier is vijf kies 6 mooi je mee ook niet af te knippen van dit
was al een afgekeerd blaadjes die heb al een mooie einde dus die is mooi meegewerkt hebben ondertussen 2 4 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 en moeten er 22 hebben dus we doen ook nog deze en hier pak m ook tussen de twee draadjes door 22 en dan moeten we weer met wit gaan aan hechten die had ik nog niet af geknipt dus ook die ga ik even afknippen ja natuurlijk daar als enige meer boeddha gemaakt dus die hij was vergeet af te knippen en dat wit gaan we nu weer aan hechten dus zorg dat je een paar gaat echter betrekken het rode draad je aan het witte draad je een beetje naar beneden
als je alles klaar hebt dus je heb je draait je gaat mee met rode draad je trekken we nog even voor de zekerheid een keertje aan dan gaan we er twee witte vast te maken hier heb je in de achterste lus gehaakt dus daar doen voor de rest niks mee om een mooi strak te maken kan je op in dit gat of weer onder de twee draadjes door hier vast te maken dat wordt de eerste witte vaste voor deze zijkant dus dat is een trek het rode draad je weer netjes aan en dan de tweede maken in dit grote gat dat is niet anders dat komt omdat je daar die begin steek heb al haak het app opgezet
dan gaan we nu het hoekje om en voordat we dat doen ga ik even de rode afnemers zodat we die eventjes weg kunnen leggen hebben we daar geen last van wat we moeten nu drie vasten gaan haken in de hoek kijk indraaien zit er een beetje over en doorheen dus mooi we gaan in het hoekje gaan we de drie vasten in dezelfde steek maken wat is je eerste steek als je hem zo op de zijkant zet dit is het hoek steek je en hier zie je die twee draadjes dat is eerste steek waar we in gaan werken dat draadje leg ik nu hier overheen zodat hij mooi meegenomen kan worden en daar
gaan we de drie vasten in maken een in dezelfde steek nog één is twee en in dezelfde steek nog geen is drie en je zien ik mijn ondertussen hij draait je weer mee want het speelt straks meer weg maaswerk wat we nu nodig hebben is een markeer het je want we gaan weer die tweede steek die we net gemaakt hebben dus worden hier 1 en 2 op drock eén twee drie en deze twee de steek gaan we even makkelijk dus zorg dat je weer twee makkelijk het je bij de hand hebt vergeten om te zeggen wat begin markeert je even openmaken de raad maar ik even wat langer dit was de derde steek dus de een steek
voor dat degene die we net op de haaknaald er bestaan dus dit was je laatste een steek de voor ga je een markeren als tweede steek van der hoek en dan kunnen we er 4 voor de andere hoek zometeen dan gaan we straks weer aan de tas vastmaken die we ook gemarkeerd hebben op het ook dan gaan we 8 witte vasten in het midden maken dus op het aan de onderkant dus dat wordt een en weer zie je je hebt een jullie twee draadjes aan de bovenkant en er zit hier een klein draadje aan de onderkant ik steek het liefste er mooi tussen doordat dat draadje aan de onderkant more bij de steek hoort die je naar
boven gaat ik vind dat ietsje mooier maar uit kan ook met je in het grote gat steek moet jezelf even kijken wat jij mooi vindt we hebben ondertussen nu twee steek je gedaan twee nog een keer het draadje mee check m liever aan ik vind ik dat pluizige gedeelte der even mag ik had ga je echt alles hier werk zien als ik aantrek hier is draadje mooi weer weggewerkt en dan gaan we weer verder vier vijf zes zeven en acht in die hoek steek dan zie je hier de twee draadjes mooi vanaf hier aan de bovenkant kijkt zie je mooi die twee draadjes daar ga je onderdoor en ook in
deze steek maken wij de riviera vaste 1 2 en 3 mark ii draad wat langer en in die tweede steek maar we hier de laatste in die tweede steek maker even arme kereltje dus pak je markeren erbij en zorg dat je dat hoekje gemarkeerd heb voor strakjes en ik trek de draad je weer aan dan gaan we de doekje om en maken we hier twee witte gasten aan de zijkant beetje bran trekken alles zijkant kan je niet anders als hier in dat grotere gat dat is een en hier weer onder de twee draadjes door met zijn ook maak twee blaadjes dus onder 2 draadjes door is je tweede steek en ik wil wel rit te doen maar dat is
niet goed want we gaan naar rood deze moet ik ervoor zorgen dat die hier blijft we gaan de rode aan hechten evenmin rode draad je erbij pakken ik knipte witte alvast eventjes af hij is maak hem ietsje langer cijfers 7 centimeter ongeveer zo dat ik niet zomaar waar je bent met je gaat natuurlijk nu weer de draadjes wisselen en dan heb ik hem graag ietsje langer wat je niet zomaar uit je steak trekt we hebben twee witte op de haaknaald en we gaan het rode draad je aan rechter trek het witte draad je weer aan aan de achterkant dat die mooi strak zit dit rode draad je ga ik meenemen en het
rode draad je wat ik hier heb van het aan hechten gaat ook mee dus ik ga twee rode draden meenemen dat witte draad wil ik niet meenemen en ik zie dat hij aan de voorkant licht die zorg ik even dat ik hier die achter mijn werk je lach maar rode draadjes eroverheen die andere witte moet echt achter liggen dat is mooier als moet je het straks uw weg maar ze kan ook hoor wat is mooier om het nu meteen goed te leggen en daar gaan we als je nu de vaste heb heb ik 2 draadjes die meegaan ik heb mijn witte draad trek ik nog eventjes aan deze dat het een mooie strakke steken wordt
dat witte draad je gaat ook achter en dan gaan we 22 een rode vast te maken we gaan ons rode draad en deze vastmaken je ziet hier dat je tour heb je er in de achterste lus haak daarboven ga je insteken en maak je je eerste vaste dat is een even een beetje aantrekken het is nogal een grote draad is niet nodig en we gaan weer op de terugweg precies hetzelfde doen je in deze is het wat moeilijker om tussen die twee draadjes door het kan wel ik weet niet of je het goed kan zien hier zie je net onder je werk je ik ga er even bij pakken hier zie je nog een draadje aan de onderkant
als je dat draait je ziet kan je er boven in steken dan ga je onder 2 draadjes door en kan je hier vast te maken maar deze is wat ingewikkelder omdat je nu via de achterkant van je werk je haar is het moeilijker te zien dus je kan ook in het grote gat steken als je dat mooier vindt hier is het weer gewoon het de ronde gaatje waar je in kan steken kan niet anders in de volgende steek ga het weer zien hier zie je weer dat draadje aan de onderkant zie je hem lichaam hier dus je ziet hier het winkeltje en ander onder het strakkere draadje als je erboven insteekt dan zie je dat je aan de
onderkant van je haar naald heb je dus dat derde draadje heb je maar twee steken twee draadjes aan de bovenkant ik doe dat op die manier zodat hij steek hier wat dichter blijft doordat een een draadje wat er nog tegenhoudt op één manier vind ik dat mooier en zo gaan we terug haak 22 rode gaan we maken we hebben er nu 5 1 2 3 4 5 en dan gaan we gaan onder de twee draadjes door 6 7 en je ziet ik neem de draadjes mee eentje is allemaal wat kleiner dus die clip ik eventjes af trek hem aan knip hem af [Muziek] het werk je weer aangetrokken is tenen raad je weggewerkt die andere kan nog
een steek je mee een huwelijk onder twee maatjes doe even rustig kijken deze ga ik ook aantrekken en afknippen ik zie dat ik straks het al naar de draad je nog een keertje moeten afknippen is toch niet mooier omgekomen maar dat is boek straks trek mijn werk je weer aan hem is die weg er ik zie je zit net hier klein pluisjes is dat moet ik straks eventjes kijk dat doe ik als volgt misschien toch even laten zien ik zie dat ik hier nog dat hele kleine werkjes zie dat pluisje dus die kan ik dan nog eventjes af het was precies dit stukje dan trek ik mijn werk je aan een als het
goed is gaat de draad je nu precies hieronder zitten is hier mooi weggewerkt de gewoon weer verder waren bij 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 die wil ik ook even onder het raad je door 20 21 en 22 dat is in deze steak nog eerste zit een beetje strak waarschijnlijk flink aangetrokken en dan gaan we met wit aan dachten aan hechten ik ga mijn witte bij pakken gaan baan echte zorg weer dat ik ongeveer zes centimeter van de witte draad trek het rode draad je aan gekeken waar aan de achterkant is even altijd een gepuzzel met het aan echter dat je het draadje wil meenemen
het rode draad weer aantrekken zodat de steek mooi vast is en daar gaan we weer hier gaan we we zien hier dat we aanrecht hebben en dan precies te boven gaan weer in steken dat is een en hier ga ik weer onder dat onder de twee laagjes door het onderste kleine draait je wil ik weer om onderkant van mijn haaknaald heb ik check het ook af en toe van je ai zitten ondertussen heb ik goed ingestoken twee 300 je deze wat strakker deze witheid wel en vier en vijf 6 7 acht negen ga ik het draadje aantrekken en de stukje afknippen als ik dan mijn werk je weer een beetje aantrekt is het draadje mooi weggewerkt
en kunnen we verder waren bij 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 19 steken gaat en ik zie nu dat hier had ik het toch 20 maar ik was hier begonnen en waarschijnlijk heeft nathalie hier ingestoken om hem netjes af te werken zodat die helemaal klopt met de andere kant steek ik op ook hier aan het begin in in het gaat niet meevallen want die heb ik geflimd aangetrokken maar toch had ik even mijn draadje daar doorheen dat is dus mijn twintigste steek denk dat het verschilletje is met steken waar nathalie begonnen is maar al mijn tank met mijn steaks geheel hier mooi rond te maken maak ik ook hier
met 20e steek de haal het draadje door de steken heen als een halve vaste net nu we draadje op ongeveer 5 of 6 centimeter af trek de draad je er doorheen en deze moet ik dan straks even weg maar ze en nu heb je een hele mooie vaste ketting om de zijkant van je tas hij gemaakt en die zijkant te gaan we straks weer vastmaken aan de achterkant en de binnenkant van de tas en dat wordt straks allemaal duidelijk dus als het goed is heb je met me mee gehaakt ik had dan 20 witte vaste maar dat ik heb het hoekje meegenomen in principe maakt dat niet veel uit je moet hier aan de zijkant 19 witte
vaste hebben 22 rode twee witte aan de zijkant 10 ja de rie in het hoekje 8 wit aan de onderkant 3 in het hoekje twee witte aan de zijkant tweeën 20 rode en 19 witte en ik heb er eentje extra hier in het hoekje om een mooi rond geheel van te maken omdat ik hier ook begonnen bent op dit stukje bedankt voor het mee maken heel graag tot het volgende stukje en tot zover bedankt