hi welkom bij crea kevertje ik wil jullie graag laten zien hoe je een mooi warm kip babydekentje breidt ik gebruik daarvoor een patronen van carl studio maar het is een patroon voor slof en discipelen leuk trouwens want die heb ik ook alles in het roze gebreid het is deze en ik vond dat patroon zo mooi en ik dacht ik heb nog wat garen liggen en ik probeerde gewoon is een dekentje van te maken nou laat ik jullie zien hoe ik dat doe dus ik doe dat van garen wat ik nog heb je hoeft alleen maar dit patroon te volgen maar een beetje breder want anders wat natuurlijk een heel smal
dekentje iets breder en dit herhaal je per kleur ik gebruik drie kleuren en dan is je dekentje al klaar ik heb hem alles gemaakt voor mezelf of ja voor mijn kind en deze keer en maak ik hem om het aan jullie te laten zien en meteen als kraamcadeautje dus dat is ook heel leuk als je zelf denkt van goh ik wil toch wel iets maken zeker zo rond wintermaanden kan dat echt ideaal zijn nou ik gebruik voor kondigt toch een kleurtje aan te geven heb ik nog een mooie lichtblauw van amber hoek van caron studio van bob’s het is kleur nummer 8112 en lekker zacht kleurtje dus ja dat kan
denk ik overal bij dan zit je veilig van eskimo ik weet niet of deze kleur dan nog eens moest mij zijn deze wat ouder ik zijn als ik had shockeren dit is kleur 53 de lichtgrijs ik denk de titel nog wel eens want is wel blijven denk ik reis naar en de kleur nummer een crème kleur of of wight of hoe je het noemen wil ja ga ik van uit dat die er ook nog eens ook van eskimo moet alleen even uit opletten het is beter om gewoon van hetzelfde garen te gebruiken bij zoiets zekere kastje die gaat wild uitwassen hij kan wel op maar dan moet je heel voorzichtig doen want dit wilt heel snel
eskimo en de anders wilt ook wel maar ik denk net iets minder minder snel toch net andere samenstelling hij ziet hulk wol en plakken alpaca maakt het wel wat zacht en goed dat gek doen het patroon geeft aan 40 steken ik gebruik ik zat en 60 op ik begin bij de donkerste kleur dit geval hoe je niet met de blauw ja het is voor een jongetje inderdaad kijk dan doe ik het zo naar boven toe werken dit is bijna 100 meter met niet 96 ecotank uitkomen anders heb ik nog een restje en deze is per bol 50 meter 50 gram 50 meter dus daar heb ik twee ballen van nodig en ik nog ook een rondbreinaald
dat staat op octo wikkel staat nat 9 bij deze maar moest meisje bij de nieuwe eskimo starten zoals naald 8 en anders is ook naald 9 het patroon van de van de slof staat maar naald vijfenhalf dus natuurlijk omdat je wilt dat de slof lekker stevig is ben ik gebruik naald 8 ik breien redelijk los en ja dan dan komt het ook mooi uit het hoeft geen superdrug dekentje te worden maar ook niet heel los en zo zal het goed komen als je zet 60 steken op in dit geval je kunt ook iedere andere patroon gebruiken wat je leuk vindt en dat pasje dan gewoon aan naar de goede breedte en
lengte die je wil hebben als je denk van gorda winkelen patroontje in dit geval is het echt een soort van filet patroon dus dat er gaten in vallen zou ook patroon kunnen doen met kabels of misschien als je heel veel kleuren hebt dat je daar nog iets mee doet oké je hoeft natuurlijk helemaal niet te breien op een rondbreinaald maar ik vind het toevallig ook heel fijn dus ribbel ik hou mijn draad altijd in mijn linkerhand en vind het prettiger werken meeste mensen zullen insteken omslaan doorhalen en af laten glijden en mij gaat het een andere manier sneller nou dus we gaan gewoon recht
breien de hele naald af dat je 3d herbots hebt dus je doet eigenlijk dan het reces naalden gedaan hier is altijd het lastig dan weten we maar dit was echt een heel leuk dekentje als je dieren bal heb gedaan japan komt en patronen moet wegen gaan op letten dan leg ik ook uit hoe ik het heb aangepast hoe ik het heb gedaan nu heb ik net recht gedaan moet komen recht dan ontstaat ribbel neem dus je moet gewoon 6 maal op rij je dat is alles 6 nader echt super simpel dus zo 6 naalden en dan laat ik je even zien hoe ik dit heb gedaan het vroegste troon kom je dan hier moet je die
zevende meldt ook bereikbaar en dan moet je de achtste naald moet je dan ja hoe noemen ze dat recht aan de krijgt aan de goede kant averecht aan de verkeerde kant dus dat betekent dat we geen kruisje door staat dan betekent dat als dat het een teruggaande naald is aan de averechte kant dat je die dus ook averecht moet draaien aan een verkeerde kant is dus deze zevende recht en dan achtste averecht dat heb ik gedaan en dan komen echt bij het echte patroontje leg hem daar zat bij wat tekentjes betekenen en ik laat het ook voor jullie dadelijk laat ik ze allemaal een keertje
zien dat je weet wat wat er bedoeld wordt maar dit blijft gewoon een plat tekentje dus moet je wel de zijkanten met de nette afwerking hebben en dat heb ik gedaan door omdat je hier mooi we die rimpel hebt van die zes naalden ik heb vier steken genomen om te beginnen die je telkens recht breit dus zowel de heen gaan de tour en de goede kant van het werk als de teruggaande toegang de verkeerde kant van het werk breien 4 steken recht altijd de kan soms verwarrend zijn maar dan moet je goed in de gaten houden dat je eerst die vier doet en dat je dan pas kijk naar het
patroon wat je hebt gekozen ik ben nu bij toer 9 dus dan gaat een patroontje komen en dat wil ik graag nog even laten zien dat begint met twee steken recht samen dan een omslag het is dat tekent je dan een vaste dan weer een omslag en dan een recht afhalen in recht breien en dan die afgehaalde eroverheen huilen en dan weer en dan gewoon meer in recht breien en dan herhaal je dat zo weer en laat ik even zien dit is de snelt negen toen dus eerst vier rechte voor de zijkant van het dekentje nu moet ik er 3 3 gewoon recht breien jaar twee samen breiden is ook gewoon twee tegelijk
nu een omslag een rechte een omslag afhalen echt breien over gaan’ een recht breien twee samen een uw verhalen gaan omslag bedoel ik echt zo verder tot het einde van de naald en f2 recht net zoals in het patroon en dan gewoon 4 recht als zijnde kan steek 10 de naald alles en verrek marije want het is een teruggaande naald mijn moet wel recht aan de goede kant van het werk dus dat betekent dat je averecht moet bereiden omdat je aan de andere kant zit maar de eerste vier steken breien wel recht want daar willen we en rimpel ook wij een omslag heb gemaakt ziet er
gek uit maar die moet je ook gewoon breien rennen volgende toer 2 steken gewoon recht dan twee samen hij een omslag maken hier echt bij het loon slag maken en dan merk je zo’n hoedje en dan blijf je dat zo herhalen dat hoedje betekent dat je een steak afhaalt twee stick echt samen breidt en dan hij die afgehaalde daar er overheen dus je maakt eigenlijk drie steken als een vandaar ook dat hoedje of driehoekje daarom moet je ook twee onmisbare maken zodat het wel uiteindelijk weer even veel steken zijn als waar je mee begon dat laat ik even zien eerst 4 2 dan twee recht zwemmen dan slag 3
nu een omslag een recht afhalen twee recht samen breien afgehaalde overhalen omslag maken en dan zit er een de race steken tussen steeds op het einde kun je drie rechte dan een omslag en dan een ovale een rek draaien en die afhalen er overheen en dan nog geen rechten kijk hoe uitkomen en wie je verhalen 1 2 3 en woensdag en afhalen in rijk braille overhalen kennen kan ik limiet die ene rechten doen maar het is dan maar zo nu doe ik weer de tour die terug het is gewoon hetzelfde als net zijn inmiddels bij naald en 13 drie rechte een omslag in afhalen en recht breien en dan niet
afgehaald overhalen ik weet dat als het streepje omhoog gaat dan moet ik ook een lesje omhoog halen er overheen halen zo onthouden ik het dus als je omhoog gaat moet er iets overheen dit lijkt gewoon op die tour van net alleen dan begin je anders om mijn moet even goed beginnen en dan goed het patroon steeds blijven volgen 4 zijkant 3 recht een omslag in recht afhalen een recht breien afgehaalde boven halen er zit een rechte tussen steeds twee samen breien een omslag een rechte een omslag een vale een recht breien afgehaalde over ramen oh en je een rechte samen na die twee samen dan moet je de
omslag doen is dan kun je dat ook een beetje voor jezelf onthouden en het einde komen we uit bij twee samen een omslag en dan twee recht kijken of dat we ook inderdaad zullen uitkomen twee samen een omslag ja dan dus nog maar eentje zit neer net kwamen ook niet uit he leer die vier aan de zijkant en de laatste is alleen het goedje en dan hebben het eerste stuk zo goed als klaar hier moet je weer goed kijken eventjes recht allemaal aan de goede kant en dan de ripple volgende keer in deel 2 laat ik zien hoe ik hier verder ga met dit patroon het lijkt allemaal op elkaar
maar het is fijn als je het even door hebt bedankt voor het kijken vond je deze video leuk doe dan een duimpje omhoog wil je graag meer zien van dit dekentje wat leuk is als kraamcadeautje abonneer dan even en tot snel