hallo allemaal ik ben je tal van kroop mama en bal is nu lekker met deze koude dagen of zal een lekkere warme deken maken vandaag ga ik van lont op deze lekkere dikke bronnen rol deken maken die super warm mes met deze dagen als eerst heb ik hier een bundel van deze lont rol kon van www.minvws.nl dan moet je heel voorzichtig mee zijn ik heb voor deze deken van ongeveer na 3 kilo gebruikt ik heb een teken anderhalve meter bij beach met ons mee maakt om te gaan beginnen ja ik dus mijn loopt vol in een lus draaien wat we dan doen is we gaan dus volledig op de grond
hq dus niet op je alle breien of haken nu gaan zo maken dat hij kon blijven liggen ik ga nu een lus maken trek er niet te hard aan maken dit kapot en wat we dan doen is elke keer nu zo een lus er doorheen halen doe ik in totaal ongeveer 13 keer om een deken te maken dan zeer voorzichtig ermee je moet uit dient de zaak delicaat op het niet scheurt ik heb ook een video waarin ik laat zien hoe de wonder aan elkaar kan maken en een helm u elke dus zo doen lussen doorheen halen dat we eigenlijk een standaard haak steek krijgen elke de lust er doorheen halen dat je in
haar rechten haak vlecht krijgt het kunnen ons een breed maak je beurt je dit halen je kunt blob de totaal de en deze manier van draaien is wel zo makkelijk dat je je handen dan niet een vaste blik naar de keuken hihi brede tape maken hij is het ooit iets woonvastgoed moet naar de wc moet verdeel het deeg in het slepen naar deze lontwol is gemaakt van 100% merinowol natuurlijk heel biologische goed ook voor dieren te om gevolg na de scholen worden waldo kan natuurlijk product is keurig een stukje stad inzette schouder ik menselijke stroom de kleur die je vandaag werk is veel rode
in zag in het doen eerst de basis wij die gemaakt heb we hebben een hoek werken ga nu mijn eerste lus zo gemeen halen het plaats van dieren die rustte op doorheen te halen dat te lossen leggen pak nu volgende bovenste ging van de v daar ga ik ook weer mijn draad omheen hangt wat binnenhalen hebben al twee lussen en dan gaan we dat het aan het einde doen via zie de volgende opening weer hard u de mijn hond we er doorheen halen trekken we eraan ze doen dan maken we weer een lus die we even hoog is dit onze eerste startersprijs dat houdt het einde door doen omdat het
makkelijker is om de bond rol van tevoren af te rollen zo ziet kunt precies zien waar volgende steek uw handen weer en steek de beurs om even hoog te maken wil je ze strak adh maak kleinere lussen en we ongeveer komen we maand aan de hand ongeveer gelijkmatige lus wrong havens en voorzichtig een drain o zo ver weg dat we de hele rij af heb ik maakt ik wat ze stabiel in het genie van wel mee kunnen kijken als elke kijk goed wat lus het ik hem er doorheen en verder totdat ik aan het einde van de rijbaan dus om die weer verder kunnen werken kijk jij hebt aan het einde
ik zag dat ik 5 stukken store tas hebt zitten geeft u het niet om nog verder te gaan ja we werden andere kant terug werken ik heb mijn eerste lus ik behandelde heen maar haal ik weer zo de werkdraad op kan raken werden onder komt werken druk mijn draad andere kant op haar pak weer de vorige lust naar rechts dus ik ga elk jaar van links naar rechts werken ze eigenlijk prijs het is al vrij snel reed ik voor uit komt te zien een kwestie van doorwerken en ik ben ongeveer twee half uur bezig geweest met het stil is natuurlijk het filmen om de hele deken af te maken dus
je vrij snel heel mooie toffe warme deken nu moet zegt hier ook veel gebruikt wordt hij is superfijn lekken dan pak je gewoon los en werd al in halle er zijn ook verschillende water van dit soort lontwol website staan hebben we wat hulp op potlood rollers wat dunner de cubber heel mooi sjaals van mark op de hand je kunt zelfs hele grote stok gebruiken ik heb ook wel eens in een man ze bezig stof gebruiken om mee te breien pvc buizen ik wilde u laten zien zonder toe en blijf toch naar kijken niveau social als je even groot zijn zo krijg je een mooie gelijkmatige deken en
het zou natuurlijk een supercadeau zijn bijvoorbeeld voor de kerst mate de koe leuk om deze dik te maken ik heb nu wat verteld wat voor mijn werk welke jullie zien je kunt zien dat ik elk gewoon de voor een dus we er en haal ons werk heen en weer werken dus ik kom nu maak een rij af en eigenlijk weer terug en op en neer op en neer ik word zelf makkelijks om te beginnen ze op de grond nu in ben ik wil gaan tafel gaan zitten klik dan op makkelijker zat je kunt op tafel ook om morgen te liggen na marine we ons dat ook echt onbekend hem als één van de zachtste rollen die
er zijn hier al dat ik jullie heel stuk verder dan na te deken en over 100 kleuren wolken off with loan een beetje een ander patroon te krijgen natuurlijk ook heel tof is en we gaan we langs wang verder totdat je je deken helemaal klaar is of u nou eigenlijk op is ik wil worden online’ tabellen vinden van hoe wel hoor je nodig hebt voor wat voor they can wat formatie burg hebt ongeveer een eenpersoons week heb ik de jan ongeveer twee en half drie kilo nodig van de rol op je doorhalen probeer de boel coole deken groen opgerold op biologie zo goed nu gaan we
langzaam verder dat je deed eigenlijk in de plaats de lont we hebben allemaal verschillende kleuren die kul net als jullie tinten dus vinden dus eigenlijk bij je huid past ik vond het een hele mooie opvallende kleur wil je ook van deze mooie lont opstellen ze onder in de beschrijving kun je alle informatie geven van jullie elk de link naar website dus bij een aantal keer gebeurd elkaar jontron los scheuren heb ik heel delicaat en rustig aan moet bereiden om het zo maar te zeggen winter ook de video onder in de link beschrijving vrouw is mijn mond vol op mij gaan we
hem afmaken ik had mijn eerste twee lussen bij elkaar na had dan zou ik wel ik praat alleen dat ik weer een nieuwe lus vaak pak de vogel en dus een apart dus de derde lus eindelijk op jouw ik stink aan en hij gaat weer de draad erdoorheen zeer de werking van de doen in onze raak stap zowel kidsweek lussen bij pakken dus dan de lus die je maakte van dan wel eerst formules trok de deken eigenlijk afgewerkt heb de de manier onder dik af te wekken tumor blijft zitten cliënt is het eerst willen ze dan de tweede derde lucy gemaakt op een de derde lus dan de zwarte onder vier lus
en ga er voor je moet al zorgt u een groot genoeg stuk nog over hebt om de laatste rij lussen af te maken om u deken mooi af te werken wat wij het nog minder schoon haar breien het heel groot stoet haken te breien na wier het laatste stukje van onze deken we de laatste lussen die we was gaan zitten als we dit hebben gedaan nou was het goede zoeter dan vaak een lus over een is een laatst willen ze later jij je likte zoontjes door vallen zoals map natuurlijk halen gewoon de draad door de laatste lus heen trekken we het aan de kunt de draad en achterkant gaan wegwerpen
werken en als je deed eigenlijk laag heb je lats dus nou mijn laatste stukje wil zo doorheen ga ik rustig aan aan wat ik doe ze deken omdraaien en dan kun je door alles heen het laatste stukje van je wol bal ging halen dan zie je zult niet meer aan zie ik echt neer zo dik is afgewerkt houweling de gewoon een aantal keer op verschillende plaatsen die hing aan om zo’n taizé doorheen mijn ex-man wel heeft gezeten als fijne van zo’n groot breien kunt de bal klik met je vinger zo veel tussendoor je naam nodig en heb ik soms in dussen deken gemaakt zonder
enige tool in getallen gebruikt hebt eventjes ga om tussendoor me af te knippen waren zij gekomen tech nodig laat stukje van het de van de deken die zit ik nu voor overal heen haalt dan in onze lekkere warme wollen deken om helemaal klaar ik hier kunt zien die zie je alle lussen mooi aan elkaar vast en hij is echt super warm wat om de tweede devon die ingepikt zwolle nee de wel geweldig en je wordt ook veel gebruikt ik heb natuurlijk een iedere kleur mark u wilt hij zo lekker junkie in groot als ze natuurlijk hartstikke mooi uit we liggen door lekker onder lekker peter
denk dat er twee jaar van nu of geen dat het niet om een duimpje omhoog te geven kijk op www punt meer veel punt nl voor als je dit soort woorden bestellen natuurlijk kijk onder de beschrijving dank je af het kijken wens jullie hele fijne dag aan het hoi jongens die juni doei