hij vandaag een tutorial van mijn zogenaamde la cruz klein bijna elke niet op deze vlucht tevoorschijn getoverd echt een vrouw kijken goed ik heb al een hoge staart gemaakt mijn haar los en sara hier is weer mijn favoriete haar stuk mijn expression zou het ongeveer een derde denk ik van het haar plat een beetje uit geborsteld en nu vind ik dat online hoge staart je heen zo en kijk bij de om je start een binden wel uit dat je echte haar en tussen gaat zitten goed ik heb nu twee plukken expansions haar en beloof je eigen bosje op je hoofd ik wordt het nu een beetje uit kan het
nummer uit zodat straks goed land met het expression het haar want is natuurlijk een beetje lelijk als het heel erg opvalt dat je eigen haar en een andere structuur in het excuus haar goed twee plukken exclusions haar ik maak er nu drie plukken van het handig voor het vlechten straks 3-plek extreme zou heb ik nu twee aan de zijkant een en achterkant ongeveer van gelijke grootte wie is en wij elke pluk expressions haar pak ik weer een pluk van mijn eigen haar is verdeeld je eigen haar in die plukken en is chris en zijn drie plukken en het eigen aan extra tions haar
dat verbindt je met elkaar plak je eigen haar zo strak mogelijk vast met het expression haar dat is makkelijk bij het vlechten straks en omdat je het strak vasthoudt en blind het haar makkelijker beter moet ik zeggen blend beter zowel een mooie gezicht weg om het een beetje een geheel lijkt de druk buiten expressie waar is echt 100 eerst even zelf te borstelen anders is de structuur echt een beetje raar echt synthetisch haar nu lijkt het nog een beetje ergens of moet ik proberen te strak mogelijk vast te pakken en nu heb ik gewoon drie plukken haar in mijn hand
dus misschien een beetje lastig omdat dat expressie haar zo lang is dan omdat je drie plukken haar vast bed ging je met vlechten en de dat zo strak mogelijk zoals ik dat ook probeer op dit geweldig filmpje en je eigen haar draaien als het ware ook een beetje hem het expres het haar zodat het goed met elkaar vermengd met lijdt aan een soort haar kunnen lekker aan slechte slechte het is al te duidelijke club was ja eigenlijk is dit het lastigste stuk your je eigen haar zo strak mogelijk vast proberen te halen met het expression zwaar zodat het niet eruit springt en geniet van die gekke
plukjes van je eigen agenten dan mega rommelige vlechten raar ik ben het zo netjes mogelijk te vluchten check nog een gevallen god heeft nog een extra dicht bij de spiegel zie ik in china tot en heb ik het moeilijkste stuk je gaat 50 uur lekker door en zo dat kan je bij het einde van met lef had een stukje los en dat eindigde zit ik vast met een klein ernstig jij je kan er ook voor kiezen om helemaal door te vlechten maar ik vind het leuk om het een beetje dood te laten gaan en punt je ziet er zo uit drachten toen pakte ik mijn baan die pint met schuifspeldjes erbij zodat zijn mond
maar eerst ga ik om mijn eigen haar beetje borstelen met een harde borstel zodat het een eigen groot en smooth en prachtig zit dus geeft de achterkant vooral niemand ze daarvan niet onze klanten zet in een curry daarna gebruik ik mijn ecostyle gel dit is m ook het ijs kon feet van 2 euro bij toko lekker sneren in mijn haar goed verdelen over waren dat je ergens onder hem zitten wat het echt wel goed lekker vegen verspreiden vervolgens pak ik mijn plugins erbij en het begin van de flat het begin van het expres in het haar zitten op die manier goed vast aan mijn eigen haar zodat die
krijgt niet ineens los springt of zo tijdens het dansen boodschappen doen wat je er ook mee gaan doen ik gebruik daar of twee ik ben geen mond maar volgens mij doen is ik ga weer naar de borst om nog een keer mijn haar beetje glad borstelen kijk goed uit dat je vlecht daarbij niet draad natuurlijk wel stevig vast blijven zitten nee haar borstelen dankzij de jell geleid de borstel er makkelijk doorheen polen praat ik veel ik probeer mijn neus toch nog een speldje erin was blijkbaar niet hij zich van de zaak ja hij zit mijn lara croft leg zoontje ik heb trouwens ongeveer een derde
expressies gebruikt maar je kan er ook voor kiezen om de helft te gebruiken of misschien wel minder als je eigen huid dunner is dit was met tutorial hopelijk heb je er wat aan en aan keer blokken werd uitgaan boodschappen doen wat jij wilt maar even lang niet te liken te commenten en subscriben en volgt mijn blog' op roodje ropin blogspot.com tijd