nou weet je ik ga lekker van start en of ze nog mensen binnen druppelen dan vallen nu de vanzelf vuur in ik leef steeds of mijn aria dames ik heb de tondeuse defibrillator en deze is namelijk ook nog niet bijten die komen hier de winkel dus ook niet bij de kapper en twee ik leef zoals ikzelf dus camper mijn man even over een laten vliegen menthol deze en ik vind het zelf eigenlijk ook heel erg gemakkelijk moet zijn maar goed ren ren van start gezellig jullie er allemaal zijn we gaan vanavond werken met alcohol lint en dit is iets wat ik van de week helemaal in
elkaar gezet heb ik heb echt mijn best gedaan ik waarschuw jullie ook in krijgen vieze vingers als jullie doen die voor mijn zijn gisteren was echt zo vies dan hebben we drie of vier van de pagina's en te maken en ja dan dan kreeg je krijgt echt vies weer een spelen bang voor vieze vingers dan handschoenen aan doen maar ja het gaat er vanzelf weer af en ik heb op een scrub beebe had keer op els klaarlegt meer en te laten zien ben ik kom zo dadelijk wel tegen denk ik dan kun je het ook heel goed mee afwassen vraag mij af wat die probleem is want ik had hem speciaal bakt om te laten zien
denk dat roots aan de kant gezet nou dit zijn de kaas die ik heb als voorbeeld heb en ik heb hier alcohol in het gebruikt alcohol inkt bewaar ik altijd in dit blikje van tim holtz jullie zien hier ook lege vakjes maar die staan aan de zijkant want dan kan ik in de precies laat zien welke kleuren ik gebruikt heb dus die daar niet een voor op dat ze aan mijn fles ik vind die blik is van tim holtz een valstrik zet even een kant en ik heb hier van deze heb ik de alcohol tool gebruikt en dan heb ik de tank wil en dus uh time ik kan daar heel moeilijk lezen in het donker in zo'n kleine luxe subliem
dus de tank wel en de sublieme ik gebruik deze moet je altijd goed schudden daar is de pol dus ik ga nu laten zien hoe ik deze twee kaarten maar ik weet een van jullie ook kunnen zien dat die pil is beetje u alle ja dan komt dat licht ik heb het licht naar boven de leerstof die voor smaak atomisch wil jij deze even aan de kant en ik gebruik daarvoor de juf op een veer van een heb ik vanuit het verleden toen ik mezelf een winkel had heb ik nog stroken simpel papier open en en a4 is te groot om deze kick te doen en boven a4 dat gaat goed maar ik vond deze stroomt ook al erg leuk om diens op te maken dus
ik nou echt zo'n functie me nog dan profs ziet er onder het gaat echt knoeien en ik heb allemaal rondjes gepoetst en die rondjes hebben coupons luidend zeer op papier 220 gram als een beetje rap papier je moet geen aquarelpapier pakken je kunt hiervoor papier pakken maar van beetje gelogen papyrus en ik heb twee maatjes heb ik geponst en dan kan ik ook nog laten zien welke maat zowel de kook hierin de jas goed is ja vos met een inch in een en de 1,18 ze eens heb ik gebruikt heb ik een rondjes geponst clare het meteen in van de planten want even kijken en dit is een groter
die heb ik er zo ontlokken bruin en kies ik twee maten kun je denk ik drie van en hier drie jaar lekker de andere kant lieve degelijk een beetje over mijn papier ook een beetje op de rand als ik de familie is hier met de wrake ik beantwoord ze straks allemaal road is [Muziek] de poll moet je altijd schudde de zit de boot zien ik heb straks zo'n schip maar ik denk dat nu even door een taxi depte kijk de klim bezit al weer naar beneden ik kwam even onder de tafels en de marsupilami soms als je een tijdje niet gebruikt werd om het balletje russell dat het al een keer in londen notes
links verf dan heb ik nodig om spray flesje met alcohol dat is alcohol 96% ik heb die in halve liters aan hun liever flessen er zit hier een dorp verder zit zo'n chinese winkel een hele grote en die verkoop die maar de drogist hebben reeds ook dus dan heb ik een sprayflesje flesje van zet ik er was kleine blauwe dorp is er vanaf en je moet hier een beetje geduld voor hebben maar ook een stukje keukenpapier nog belangrijker het zit een beetje verder van office moet zo direct niet high build bent kan van plan stuk weer dicht en iphones als voor mij iets makkelijker
ik spray al bij de kleuren beetje wilde stukje op het papier rondom zet een beetje dit zo te zien kijk eens allemaal komt ie wel en ik hou die twee jaar rondjes kijk goed naar maar ik hou het nu twee rondjes even vast en nu heb ik even flink vreemde alcohol heel veel cultuur dat stuk plek wordt met alcohol inkt denk eerder is te weinig hou die rondjes vast maar doe de en der nog een druppeltje bij wie heeft dat daar goed te zien is in beeld maar en daar krijg je dus die vieze vingers van want die alcohol loopt dus maar je vingers toe mijn werkblad loopt een beetje schuin dus alles gaat naar komt
naar mij toe wat doe je dan blaas gewoon wit terug doet nu met de pil om wat kan dat met een gewone de late kunnen straks in daar heb ik ook voorbeelden meegemaakt het voordeel van de pro is dat iets snel droogt want we moeten nu even wachten tot en gedroogd en je kunt het niet met hier kunt doen want dan hierboven al starten met niet hun doet dan niet toe dan verschil niet helemaal de kruid het allemaal ik zei al ik heb expres voor de pole gekozen omdat hij iets sneller droogtes makkelijker voor de lang en een beetje blazen hoort ook wel we moeten nu even geduld rellen en
cirkeltjes zijn verschoven meel jacolien hier zit een hele grote in een u de hele grote chinese winkel heeft echt alle van die zooi en heeft ook die alcohol ik zeilde de kruidvat heeft ook dit al een kleinere flesjes dit is een percentage van 96% rondjes mag ik kan de vraag even niet terug chrome ik zie je rondjes van amber piano de dronken zijn in dit geval van zerox papier beetje nat blind papier en dan 220 gram sloop als je accolo papieren hebt om zelf te er net teveel weg dus dan word je niet doen je kunt het ook van uw papier standen wat gaat nou nieuwe lopen maar naam
wordt kwam zodat rondje blijven liggen en de vla snow leert liggen want ik ga nou de tweede serie doen daarom is ook een groot vel niet aan te raden nou moet ik deze twee vasthouden een beetje ver uit mijn kamer call met clip nog in ringen ook na de landing deze agnosten ken de kant leggen dat is makkelijker als deze meteen helemaal heb welke kijk moet blazen zo loopt een heel kleins te kunnen meer het zijn hele mooie felle kleur normaliter moet je eigenlijk de raam openzetten maar de ranomi beetje voor de alcohol dan kun je jullie kunnen zien dat dat beweegt dus ik blaas
en op deze twee ook even vast vergeet als een als een stroom en derrière kunt ik heb deze nu niet buitenblad maar ik heb bij de volgende halte wel buitenblad gelekt en kreeg halve rondjes net wat ali zegt nee blijf nog zitten erin zo erg is het niet maar gister heb ik een drie of vier dit maken en dan moet je de echte ramen leather heb een krijg je ook soms van die leuke dingetjes steen die uit niet verwacht kunt het nooit tweede zelf maken dan kan deze oplossing te ja en het is me nog maar één keer mislukt dat er onder het papiertje alcohol was gelopen tenminste
veel alcohol op een klein beetje hem dat mag maar niet heel veel wat je ik heb het ook geprobeerd op fotopapier dat werd opnieuw we dit is foto voor bier en ik ga er wel iets mee doen om in dit maar dit gaat niet te horen wat ik wilde ik denk ook probeert tegen en om het jullie te laten zien nou we gaan helaas twee doen selecteer dan een beetje betere land doen kijk op hun voorstellen dus misschien wil je wel lastig te zien de medici naar scores hij hoeft het niet hard aan te drukken om het moet wel even aangedurfd blijven daarmee hebben voor via de rotsen en ik
heb het ook op chromolux geprobeerd te hebben wij vroeger in de winkel ook weten we ook heel veel alcohol in top maar de wilde dit ook niet op dus het ligt het is echt echt wel papini gevoelig en dan win ik wel een jeep op papier altijd van het mooiste voor voor alcohol inter dus dit moet ik ook weer verwachten ja ik denk indient op verzend alcohol hebben ook water maar je hebt ook 70 en daar gaat een stuk minder denk ik we verkopen ze namelijk ook bij de keus valt en zo maar dat gaat wel een stuk minder enen neemt op hem en dat werd ook goed ja ja ik weet je normaal zicht
natuurlijk niet zo met mijn handel de follikel in dus vandaar ik voer van zou doet mika kunnen je alcohol kan op week aan maar of dat deze techniek dan weer op dat werk daar weet ik dus niet want ik dacht ook dat je op dat voor papierloos werken en dat heet dus ja dus niet dus ik zou gewoon proberen nee ja weet je niet geschoten is altijd mis toch dan kunnen we een beetje helpen met blazen maar ja ik zou zeggen gewoon uitproberen dat ook een ons probeert op klein stukje deze look as een beetje nat het is wel leuk om mee te spelen kijk dan zien jullie de lijkt oké ja nog
wel nog meer pass visuele en ik zelfs een strook is mooi lengte en a5 de raad ook kan laten zien hoe je hem ik heb hier nog twee kleuren dan die nog een beetje drogen kijk ik heb hier nog een sprong gemaakt in het geel en bruin dan kom ik en dat was ook met de paul en dat was meer te alchemie en andere was houden kampen minder rood dus deze hulp met de poolse zoek van stroom kan zien deze is met een gewone alcohol in kans om zo kan bitloos en dus dit is echt een a5 maar dan het mag dan wel kronkelen rondjes gestanst ik denk dat dit ja misschien wel twee is dus net waar je zelf leuk
vind dus dit ging ook nog goed en deze heb ik gedaan met drie kleuren voor niet doorheen komen vallen en dit was pop i feel ten dans gewoon alcohol inkt dit is de hal in de donker sunshine hallo en de valencia dus deze met drie kleuren gedaan helemaal in deze maat werd opgevoed maar je kunt ook gewoon zeggen van nou weet je ik pak gewoon een paar maar die publiek het altijd gebruik ik ze hun douane bussen dagen maken van 15 bij 15 dan en ik wil nog natter dan maak uw eentje van veertien min 14 en dan doe je dit moet ik kan bijna niet zien of dat het droog is nee nog niet
dus dat is een gopro klein beetje even kruis dat ja die oranje rood is ook heel leuk maar ik vind zelf die heel met bruine ook al heel erg graag willen af maar caps tractor combinatie meer want daar ben ik al weer een stapje verder dus de laat ik straks alcohol ook een solutions solutions dikke de vragen nicoline vraag wat is verschillend ze ook al en solution de solution is dikker als een iets andere structuur dan alcohol dus als je dit doen is met de solution that van zonde want dan is je daar is jullie solution will knuffel naar andere technieken me aan alcohol in is al de
linkedin daar is de saloons u weer heel erg fijn voor met druppels precies de druppels werken en zo dan is tussen louche maar die zwaar die cadiz wat ja smeuïger zeg maar ja dat klopt en scruton druk had om je straks op leader ik weet echt niet wie gebleven is er ook kijkt weg van meest nou voor de dames die de migraine dit is nog de oude versie je hebt een nieuwe vormen blauw group dit heet scrub en dan doe ik straks meer als er onder de kraan en dan zou ik er zo omheen en dan er zijn mijn video's uit costco na ons iets lastiger maar mijn vingers bij het altijd lastiger
schoon quiz welk een blauwe luchten kijk rondjes een heel voorzichtig afhalen want hij is nog niet overal willen droog en the rooms je bewaren keffen deze was man desondanks jouw ziel heeft het nog een druppeltje onder zo'n klein druppeltje onder schiet binnen effe met een keukenpapiertje weg te houden van de mag wel een beetje kleur zitten maar ik heb nou weinige doel natuurlijk een reclame wat ik nu daardoor moet je eigen thuis niet doen ik ken het papier een beetje en als je kent dus hoe ga je moet heel erg grappig want hij de had echt ik zie het nu al meteen op zo'n afstand
eigenlijk had het ook jongeren lazuur de rijen bij toch proberen we hebben wij vandaag nog nu selfiks is een beetje donker dus ik kan het nu goed zien afzakken mauro geld kunnen jullie nu wel zin artikel in toch nie meer de is het best nu een analyse goed te zien kijk de was en is nog niet eens ontmoeten op er werken nu weet je ik ga op we al die eisen wat ik nu wil doen is mijn intens potloden pakken was een de der windt intens potloden en ga ik even uitzoeken die hier mooi weer passen dan wil ik sowieso een zwakte hebben en en groene wat verliezen en ik zie dat die groene
zo lekker spits is dan wil ik wil een beetje slijm bekeken bak ik ze ook even alle drie en dat is een sim pieces kleurigheid kleur gebreide jurk met de alcohol in t groen weet je die richting kleuren dus mooiste pak gemaakt ben zo waar ik even voelen of tanken nog nat genoeg is dan is de grote die wil ik niet fiverr naam is nieuwe nat genoeg niet te los zijn we ga ik dan doen denk hier wel kan werken ik bepaal even aan welke kant ik het de donkerste willen hebben en dan kies ik deze kant uit kunnen jullie zien zo ja ik zal ik zit een beetje een donker maar geeft
niks ik kan het witte vlak nog moet zien nog een stukje met de groene zet ik een dun laagje op dat mijn water penseel was ik hem uit doe de volgende ook dan kan die weer dropen dus doen we twee tegelijk en intens te is een aquarel potlood dus heb je andere actoren potloden dan zal ook qua maar omdat de jungle is droogt het is langzame eerste nog droog zo'n pak hem voor mijn winter meer deze club een uur nog niet heel goed zien nu al maar is gewoon een beetje basiskleur en waar daarop en wat doen we eraan zetten we schoen het eerste laagje en dan de tweede kunnen was de blauwe
kijken dan wat wel door hebben jullie wel zien je wordt je alle donkere ik pak niet heel de ronde je maakt gewoon zeg maar een schaduw rand als je heel voorzicht een klein stukje hout dan pakte zwarte zet ik een dun strepen langs is nog nat voel ik en die was ik ook een heel kan beetje uit heerlen lichtjes en dan vind ik dus dat u nog wel meer schade of hebben ze zet ik er zwak laat ik zo ik zet er nog wat blauw tekenen tekenaar blauw zet het nog wat doen dan vaak ook nog een stukje over open overheid zie jullie zien lekker nieuwe nat maar ook een stukje uitwassen
sandra liep er voor dichte bangla iemand volgens mij sowieso niet goed dat komt dat klimt zijn jullie het verschil met uw witte nou hij mag nu wel wat ook de laatste zegt van de vind ik lastig wat je ook kunt doen is een beetje hiervan een penseel afhaal van de punt van penseel dat wat kleur op zetten en dan zo ver mogelijk uit wassen ik zie alles dat was klimmen niet zo makkelijk te zien is man zie jullie zo goed dames ik heb het idee namelijk van niet me komt omdat klimt denk wel een u het verschil zien tussen de witte en die kleuren doen is met die andere ook
en allemaal dezelfde kant zal probeer een beetje sneller turkey maar het is vrij de dag weet niet bij jullie allemaal als hebben nu beetje zwart weer en soms kan het ook met je vinger goed wrijven data keer proberen want niet alle kleuren gaat dan namelijk goed sommige kleuren wat op vet dan nog niet uit was mijn punt voor mij de vinger wrijven maar in het nieuwe alle kleuren goed zelfs als het een beetje lastig van welk kleur waar elke kleur niet wat gewoon proberen en zo niet dan deze gaan nu verkeerd we gewoon in in het rondje beetje in een ronde beweging meedrijven klein beetje
doen hebben dan op het zal last had net gedaan op een beetje van percelen vale was er een beetje room bij toch nog een beetje blauw zal blijven kan spelen totdat naar me zin in zeg maar de volgende hadden we al een beetje dronken [Muziek] deze moet ik eerst allemaal doen voor ik verder kan ik zit helemaal niet op te letten op te vragen want men zo gekost hem is maar ik ga straks weer even kijken week vermist heb en wat wat ik nog kan beantwoorden blijf maar draaien werk altijd mijn werk beetje de room mocht je het nog wel hebben nou jullie nu al het verschil met uw
witte beer de jullie dit nu ik een nieuwe peter nee de meeste mensen ik niet hij denkt toch niet dus op het lukt naar onze hobby ben ik nu zeg wel heel blij mee opzetten om de koopman veel maken dus ik ben wel bezig voor de lijst voorbereiden kost of best oldtimers ben tijd mee bezig ook hier weer niet buiten beeld gaan zitten ik zie iets vertaling behandelt alle touwtjes even corrigeren die ze mooi wit zullen we deze meteen even doen en de eerste die leert strak afgehakt is dus ik wil hem met een lichtere kleur wat verder trekken dat je niet heel strak op hout in een keer
eerst even met mijn vinger weer uitsmeren denk ik dat de blauwe bak want u een klein rondje verder zet dus dat de zwarte niet helemaal door trekken maar de blauwe mag wel een stuk schrijven klein stukje roer en dan ook we opvullen met wat groen zie je die weg mijn persoon niet meer nat gemaakt heb dat er genoeg is wat dit hoef je niet heel nat er is een mooi wat makkelijker om zich mijn hand en die dat stukje verder en zwart een stukje minder ver dan is het wit het is niet spierwit worden ronde onderzoek van heel klein laagje te maken van die alcohol onder maar deze echt minimaal het is nu
spierwit maar als je ze dan weer ons vooraf aantal lijkt het wel behoorlijk wit maar is die helemaal wie ze ontbossen leuk om je het ook nog even al die rondjes even een beetje gewoon stukje is al genoeg oneven doortrekken met het groene ja nu ben twee ogen geleden van god lezen zitten gewoon zelf de marker huis oké die zijn echt een stuk lichter af zelfs 4 wit zijn ze niet maar waar is ook niet toen ik ze eraf halen maar nu zijn ze dus hebben kijk wel apollo zo die rondje blijven nog steeds ealing richmond heb nog steeds straks nodig maar we gaan we stempelen ik gebruik die van tim ons
gebruikt vond hem mond anders veel detail cms 397 bijzonder opvoeren even kijken welke kleuren gebruikt hadden deze maakt misschien pastorale wat je wel gebruikt is de zon zo zonde het fijnst om hier op te stapelen zeven keer willen zien we bereiken dit heb ik voorsprong niet vinden zijn daar nu deze doen was het klaar dan begin ik met de lichtste kleur sla zonder dit is de cactus green en zorg in dit geval dat ik niet mijn rondjes want ik wil in deze keer maar rondjes [Muziek] bithouder of nu al licht en dit maakt niet zo heel veel uit hoe vaak is zelf al normaal zou je
zeggen van alles in die foto een 5 of een die van oneven getal maar omdat ik dit straks in stukjes mij maakt dat niet zoveel uit doe gewoon wat je zelf leuk vind wat plein kunnen ja deze club in hier nog niks in ziek om alle meteen scope rob heel snel voor van als je rijder de aanwendt al helemaal dan pak ik de cijfers en nu doen we even kijken in een chill blue dus ook dit hou ik dan weer een beetje in dezelfde kleurtinten als dat ik de alcohol ruimte doen deze wel veel stempels zetten ja dat was ik ook meteen te me toen zag is die in mijn mondje gevallen opletten volgens mij dat zelf is op
woensdag sluit deze ook dus een heel leuk afgewend maar de popgroep die kleintjes en die doe ik dan met het donker roelof green kijken daar komt de goede kant boven sleep zijn kop stempel stukje apps gebruiken stukje dan heb ik de kleuren heb ik over had ar geval droog niet zo snel ar geval kan maar droog nu snel en als je dan die oplet en végétale sneller vanaf dus de zon is enkel de fijnste en sommige kleuren argüelles vroeg eindelijk of niet zo heel erg goed dus ik zou het met stazon doen of je moet heel goed bedoeld en daar kan ook kleine stem geeft u uw arm of een mooi vogeltje
liggen wil ik even nog wat zwarte erbij slag om ik kan nu al te goed zien de de stipjes de zon tussen miss deze winkel en deze gebruiken kan beter af zullen nogsteeds sorry plakkie rond te slepen zal dadelijk laten zien dan heb ik er nog eentje werkte rond je speciaal weer wel in slaap maar de is ook weer wat je zelf moedig en te ik zeg altijd doe vooral wat je zelf leuk vind stampen lokaal aan even zodat het bureaublad en btw is want anders metalen paul was vol ik zeg tegen mezelf kennen' man is het stempel vraag nu op en werd rond showtruck leggen want ik wilde een rondje schone
kleintje dit is gister zon keer en dit is een stem cleaner dus die pakt alles clean zal rotten base rubber stamps and glory pigmenten die en kraft int dat hij pakt voor alles misschien speciale station neemt nu ben ik hem kwijt kunnen afscheuren ik heb hier een dienaar week liet media gloss spray in witte die na even schudden die had ik straks als goed maar het is tijd zag dat natuurlijk heel vroeg me waarom pak ik die die maakt het heel erg leuk de witte spatten is iets om de verf en pak dan wimpel de kleuren op dan het papier deze is echt spierwit ik heb alleen elke
hond net zo kan draaien maar dat ligt dan maar die is volbracht klein beetje afwegen moet wel een de kant je erover af en toe een dikke verlekkerd tussen vind ik ook wel leuk dat was twitter en daarvoor heb ik dus in rondjes terug plakt zodat die rondjes niet in in te krijgen en dan pak ik gewoon zwarte acrylverf u kunt dat je op mijn kraag ziet dat mijn spat kwast je water nou ben ik afgewerkt want ik kan dit niet drogen dus ik moet dit later droog weer kan wel de rondjes en vast af halen voor de ze hun verschuiven dus dit laat het naar de lucht drogen dat heeft kijken of dat ik hem zo
opgepakt kan krijgen en een wat rommelige ook even kijken of dat hun franse ik miste danstempel schoenen dat dat net schreef ja dan ga ik dus van die lange strook je hebben in straks bediend heb ik er nog eentje maar ik heb een andere paul riesling en p dus ik heb deze laten zien en hier kun je ook kunt zien dat ik de speciaal in die rond shoal hele vloot tekst gezetten dus een kiezer hoor om rondjes of leeg te laten oftewel met een aan tekst x erin zetten deze heb ik altijd dezelfde manier gemaakt al een andere kleur en toen ik klaar was met die strook omdat ze zal de schroef als dit
kun je best veel uithalen kijk wat pakje was standjes en dan ben je ik heb in dit geval de crealies stansen gebruikt dus de tag en dit is clb update 13 witte stip slang dit zijn en lang werden profiel met steeds line en dat is de cl nest 24 xxl jezus wilde namen alle mannen en dit is de cl nesten 22 x ikzelf en dan heb ik dus ook kleine vierkantje aan geld want ik vind het zonde om een stuk weg te gooien wat ik ook had kunnen doen was 2 tags denk ik ja uit twee tag zal uithalen nou deze de bank je kan het gebruiken van moderne dus die laat ik ook bob deze maand naar
deze hebben dan zo bestand en de wrap die tag heb afmaken daar heb ik een groene achtergrond voor op de matten nee kijk die bruin hele is nog hier af ja dat klopt maar ik vind hem zo leuk die kleur dus echt een hele leuke kleuren komen naar zijn had heb je straks in de kleur conclusie de mineral en de alchemie dus je enkele goed ik heb niet zullen groeien je kat iris tafeltje met keukenpapier klasse denk vooral krant knoeien dus ook mee geknoeid zo publiek in hun thuisland we halen even een voldaan van sam ik ben al die zo'n chip figuren man en had de laatste tijd wel
goed me take me eens langs de rand aan te wennen die andere kant straks weg met de kijk hierop dan ook zo'n label gemaakt en hier heb ik van zo'n klein stukje als is groter als dit heb ik dan een klein kaartje gemaakt en ja dit heeft al weinig meer nodig dus ook dit stukje gewoon niet weggooien en een leuke moet je meemaken 7 kijken want had ik hier voor deze dienst zullen kunt of en al zijn bloed liep onder een boom op doen je kunt er van alles op doen zal ik heb nog heerlijk is vol aan het die plaatjes van tim als ik dacht van nou laat de tumor te gebruiken vandaag
is een koopwoning ik wil mee hebben dat je rondjes voor diegene die graag op plakken met de glossy accents ik zie op zijn beetje laan daarom morgen uit kunnen op een galerie er wordt vaak even nieuwe flesje deze bijna leeg morgen zet ik hem op youtube dus het weg dus kunnen we altijd terugkijken ron glossy excenter plakt wat beter omdat het een hele gladde ondergrond is en hier op tape op is een beetje lastig met kleine figuurtjes in paardje door het heel erg goed vind ik op tekst maar ik heb ook nog van teams alle bloemen en vlinders die kan ook gedaan kast bij pakken om te kijken tot die
dalen passen kijken van haar gezicht kijk voor leuke tekst en iedereen heeft al tekst boek is in huis ik heb het niet zo stil en de zal op slot zal ik niet doen vind het altijd het lastigste om de tekst te combineren met elkaar beetje ik doe kamfer dit is alles kan fans zag ik in dat van serf ja als ik hier ook een klein beetje recht plakken tolk ik hou op lucas omhoog vorm aan tik of dat je een betere vliegt kijk ik een gaatje erin tekende altijd al effkes af waar het ongeveer moet komen kranten de door en ik heb een labeltje ik ga even kijken voor deze of dat dat
is andere koek cake verkoopt ik heb dan nog een kip dan niet gehad of zo dus dat kan het verder is nu en ook als nou ja want ik kan heel moeilijk de kleur uit mijn kast van nu maar hier zal ik gewoon een tekst net als leven er zou doen maar je kunt er ook een hele mooie bloemen stand zo overheen halen maar dit bleek heel veel reactie op en deze tip een leuke had te maken met het boek van bloemenslinger krijgt van bijpassende vlinderen tussen nog kunnen is net is t lansink was ook zo'n bakje hem allerlei van dus mensen die niet melden op film ieder team bereik gebruik maar je kunt
ook zeggen al een bloem kan ook heel mooi op voldoende in zelfs in kleur of leuke paddestoel daar vinden kijk wel weinig die heb vanmorgen om te werken klok in haar pad omdat mijn tekst erbij en dan heb je drie weken dingetjes heights andere strook die dus hoor je papiertjes nieuwe komt in stoot is wel hadden ook afval toen wijntje papier nu te snijden of maand in winkel en daar een strook standaard dus dat doen nou eigenlijk maar ik heb nog een heel klein stad denk stuk of tien louis strookjes maar gewoon you go doormidden snijden over je na vier of in strookjes kan ook
kijk maar dit is aan 4 niet grote want daar weg nu zo want dan droogt heel snel uit dus hij was je heel veel vandaag zijn er nog vragen kim is echt mooi marie eerst me inspiratie morgen naar de winkel leek hem toren kina antonet zegt vlinder ja nee ja dit zijn geen restjes of deed dit soort restjes ja ja weet je ik had echt maar zo minimaal klein strookje over want dan zie je ook wel structuur opleggen hoe weinig t je dan over houten schoen zonder moet weg te worden daarom hoef je ook niet te kijken kijk dus echt minimaal wat je dan aan afval hebt dus probeer gewoon min
standjes of hoe dat maakt naar de kou natuurlijke cassini design set voor zo veel mogelijk op te maken want het is altijd te gebruiken en dit de volkenbond in een audio andere kleine arthur moet doen vind ik ook leuk op een achterban plakken det eerder gemaakt heb ofzo dus nou dit was ik doe een keer hey lise anders met alcohol neemt vrouw was ook lang geleden dat ik er mee gespeeld was stem ik zie geen vragen meer de tags die op de rechter tag hebt u hebt nu al deze hello dot daar heb ik ook kralingen kan vinden plaats in biologisch een stand van studio light
van de essentials dat is stem zo 266 en die heb ik ook stans met dubbelzijdige tape en ik heb hem en botste met de die stress en bos in bleef dit is een stans hallo meneer met de en bos inglese 2 2 keer ja ik heb eens een keer met verder markt en de en bos en poeders bestrooid verricht toen afkoelen en toe nog een keer in bos in de versamark rob nog een keer embossingpoeder dus twee lagen zijn bossen voor de zit hier oh maar dat is dus ik had een wel klaver echt margreet te laten zien les deze dan heb ik nog wel een tip ik heb ecoline en dan een goudkleurige die is ook zo
leuk om op dit soort projecten te druppelen en te spetteren het conclaaf en echt ik heb bij het van alle schaling hier dus maar volgens minuten van allemaal een beetje laat zien en ik heb toevallig vandaag heb ik dat is ook wel leuk om te laten zien wat dat is ook wel leuk idee bijvoorbeeld dit soort standjes dit zijn opnieuw standjes van studio light deathlok neukstandjes om hier op te doen beetje in dezelfde kleur tent of je doet een met waterverf wit stansen en en waterverf kleur te geven ook leed dus ik hoop dat ik jullie knop in een schreeuw van alweer ik heb een paar zoon van maar geeft niks
vijf minuten en ik heb dat ook gedaan en ik heb verder ook geen vragen gezien mieke zegt quilt ook een doek en u meer inkt ja ze konden gewoon lekker kom toch eens marloes op de vrouw kun je weet niet of me loose op de goud pearl river zou je even moeten verlagen en anders kan door je bloed van de ecoline en anders zoals omhoog schade voor kunnen bestellen maar dit is de 801 dit winter pi x r l r hebben ze manier sturen minuten mailtje en hoofdscherm zelfs milka voor je dus eh nou dames ik ga stoppen ik zie je vragen meer ik ga dadelijk het lijstje nog even langs om om vragen te
kijken of dat er nog staan eerst even opruimen en dan vol xv dinsdag ben ik weer live alleen zit ik dan in de studio light groep in de kaart de roep van see the light dus als jullie zin hebben kom gezellig daar ook meekijken en over twee weken ben ik weer bij je doel ik ben marloes dus ik zou zeggen misschien tot dinsdag en anders tot over twee weken en fijn weekend allemaal doei