haak inspiratie hallo allemaal en welkom bij doe-het-zelf ideeën vandaag ga ik een sjaal haken ik weet het is echt ontzettend lang geleden dat we een haak video hebben gedaan maar vandaag ga ik dus deze hele grote driehoekige sjaal maken hij is grijs en heeft meer zo laag je kunt zien dat het zo van kleur verloopt maar het is maar een bol wol is ik heb geen verschillende bollen wol gebruikt echt maar eentje dat is deze bol ik heb hem ook in de zwolse dat is deze created vol van rico met een 2 keer a day effect en volgens mij mijn frans is niet al te best maar betekent dat gewoon dat het
haak inspiratie boek van turf loopt ik heb 200 gram en daar zou je 800 meter dus op hebben ik ga met een 4 naald dit haken die wordt het aangeraden op de verpakking het duurt vrij lang voordat je hem helemaal gaaf want ik ga dus de heleboel gebruiken en zie je van van 30% wol en 70% polyacryl dat maakt hem heel erg warm voor de winter en ik heb dus voor de grijze wolf keuze je kunt ook de roze en wit je op je me die ik je heb laten zien kan eerst maar plaatje op en hier hebben ze dus nog verschillende andere kleuren van dit zijn de twee die ik heb dus dit is een bol maar 800 meter in
lengte op zit dat is echt heel erg veel en de kinderen zo’n hele grote sjaal vermaken en en daar ga ik nu mee beginnen 200 gram 800 meter en om te beginnen haal ik uit het midden het begin ik ga even op zoek naar het begin dat we soms niet heel makkelijk te vinden maar ik vind het makkelijker dan aan de buitenkant te beginnen de binnenkant is zoals je kunt zien veel lichter en hij wordt steeds donker zijn naar buiten toe en beginnen aan de binnenkant omdat ik me dan geen zorgen hoeft te maken dat de bol wol wegrolt als ik een nieuw stuk draad waar trek hier zo
haakproject ergens het begint je in moeten zitten [Muziek] [Muziek] eens kijken of het zou hier ergens moeten zijn dat begin [Muziek] je kunt hier gelijk goed zien dat de draad eigenlijk uit vier kleine taartjes verstaat en daar komt het begin je daar is eindelijk het begin zo ziet het er dus uit en ik ga beginnen met haken als eerst neem ik het is om mijn vingers haal de draad door en dan begin ik met magisch vulling ik zet eerst vier lossen op [Muziek] ik heb een twee drie en vier en jullie zijn voor de hoogte en de vierde is voor het insteken voor de volgende lompe [Muziek]
deze hier onderaan de link die kan ik groter en kleiner maken door de aan te trekken  en nu begin ik met stokjes te haken [Muziek] de druk in de magische ring door de in te steken [Muziek] ik haak te zien stokjes  nu heb ik 3 stokjes en dan neem ik weer te zien lossen [Muziek] en werd dus die stokjes [Muziek] [Muziek] cruciaal dat het een beetje een driehoek gaat worden ik neem hun lossen en nog een steek een stokje extra dit is de eerste ronde die ik dan maak ik eigenlijk is een driehoek maar goed je snapt wat ik bedoel trek het nog een klein beetje zo aan dat
dat goed strak komt te zitten en dit is dan het begin van de doek nu ga ik weer terug in driehoekige vorm ik neem weer vier lossen voor de hoogte  juli en 4 dus weer drie voor de hoogte en eentje om in steken [Muziek] daar komt namelijk steeds het laatste stukje in ik zou de ballon en dan haak ik hier drie stokjes in [Muziek] nu drie daaraan lossen die overbrugd zeg maar dit stukje waardoor je dat patroon krijgt met een opening het je erin en dan ben ik als ik nu verder ga alweer in de punt van de driehoek  ik heb te zien stokjes dan weer te zien
lossen en dan ga ik daar ook en het stokjes [Muziek] dan is de punt van de driehoek alweer gehaakt en dan ga ik weer omlaag dan neem ik een losse dan ga ik in de volgende omheen en dan ga ik hier in steken in die engelse van de vorige ronde [Muziek] [Muziek] [Muziek] ons zwaarder weer drie dan neem ik er een losse en nog een stokje zo zit het begin er dan uit je ziet al dat het asiel keuring komen dus hier twee openingen en daar kan de of 4 ik doe nog een derde ronde dus eerst voor de hoogte weer 3 lossen en eentje extra om straks in steken omdraaien en dan drie stokjes haken
en hem te zien nou aan lossen om dit stukje mee te overbruggen en dan ga ik hier weer verder met stokjes haken gaat heel erg snel zo en dan ben ik ook alweer bijna bij de top zit stukje over plug ik met te lossen en ik steek hem al in in de top van de vorige ronde [Muziek] [Muziek] ik ben op de top en nu ga ik weer terug haken de sfeer te zien losse erin en terug met stokjes [Muziek] [Muziek] [Muziek] [Muziek] [Muziek] [Muziek] zo hier om heb ik er dan ook drie ik neem weer het laatste stokje daar komt dan wat ingestoken in de volgende ronde ik trek het nog even wat aan in
nederland dat was ietsjes los verdonk wilde en zo ziet het er dan uit na een tussen je zonden en zo ga ik dus verder tot deze heleboel op is de stad duurt nog wel even jullie zullen niet alles zien maar ik geef je het wel updates [Muziek] hier komt de eerste update eventjes schouten stor we hebben heel stuk verder gehaakt dat is ongeveer een meter lang het is langs pand en hier zo in de top zie je eigenlijk al de kleurwissel dat is de tweede kleur wissel die krijgt de eerste is nog wat subtieler is in begin heel lichtgrijs en en wordt het langzaam zo een beetje donkerder grijs
en hier zie je dus een klein beetje het kleurverloop op bram en hier kun je zien hoe de volgende kleur wedstrijd ziet er zit een heel klein knoopje in de tranen dat kun je zien zo maar als je het als je ermee gaat dan zie je dat knopje helemaal niet terug dus heb je geen last van het zit er en dat is alles dan zoals je kunt zien heeft het na het knopje een donkerdere kleur dus eerst heb ik hierzo een hele hoop van de zelfde kleur zalen de zeer sup 2 [Muziek] eerst heb ik drie lichtgrijze dwalen en dan na het knopje heb ik nog maar 2 lichtgrijze zouden dus zo doen ze
kleurverloop een beetje kleur en licht reist ze vervangen door een donkerder grijze per keer en dat heeft dan het effect dat je hier kunt zien in de doek [Muziek] [Muziek] en van dit knopje in merk je dus zoals je kunt zien helemaal niks zodra je verder bent gaan haar c heb je geen last van dus ik ga weer verder aken ik laat je straks oh ik laat je straks zien hoe het eruit ziet als doek vlaar is en heel veel water heel veel om later ziekte doe ik er dan zo uit hier zoals een begin dat was heel licht en dan kwam de verschillende kleuren die steeds iets donkerder werden tot hier zo
dat echt heel donker is en uiteindelijk komt dat kleurverloop steeds sneller omdat de doek ook breder is hier zo is het einde ik heb nog wat wol over zoals je kunt zien maar dat was niet genoeg om nog een volledige londen te doen dus dat blijft een beetje over nurture daar doe ik nog een andere keer wat mee en hier ga ik mijn doek afhechten gewoon eventjes af knippen met een schaar eventjes goed vast trekken en zo ziet de doe ik er dan uit als eenmaal casus van het hele donkere langs de randen maar hier ligt gruis in het midden [Muziek] dat was de absolute top die wijn en door
beeldzorg schieten dus de echte roep je ziet niet zo goed met dat de grote driehoek is totdat je echt helemaal uitvalt dit is een van de hoeken [Muziek] hij is echt ontzettend groot geworden dus je kan een paar keer omheen wikkelen en hij is ontzettend lekker zag ik hoop in ieder geval dat jullie het leuk vonden om deze haak video te zien voor het eerst in een hele lange tijd en ja als je het is leuk vond om deze video dus een name dat weten zo’n leuke reactie achterlaten misschien ga je dit zelf probeer laat me dan weten we het lukt en ik hoop dat je op de abonneer button
klikt en het klokje naast zodat je geen video’s mens meer mist als dat doet zie ik je in de volgende video weer dus hopelijk tot dan en dag